Η προσέγγιση της διαφορετικότητας στο σχολείο: Διαφορετικές όψεις και οπτικές, ημερίδα στην Αθήνα, 17/5

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική ημερίδα και τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης των φοιτητών του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, και ώρες 14.00μμ – 17.30μμ, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Πατησίων 76, με θέμα «Η προσέγγιση της διαφορετικότητας στο σχολείο: Διαφορετικές όψεις και οπτικές».

Η ημερίδα αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

με τη συνεργασία του Oslo University, Department of Teacher Education and School Research, Νορβηγία και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ).

Η ημερίδα απευθύνεται ιδιαίτερα στους Διευθυντές σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα Οικονομίας και Πληροφορικής.

Το Ο.Π.Α. θεωρεί μεγάλη τιμή την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή σας. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η επιστημονική υπεύθυνη Δρ Βασιλική Μπρίνια

Το πρόγραμμα

«Η προσέγγιση της διαφορετικότητας στο σχολείο: Διαφορετικές όψεις και οπτικές»

Φορείς υλοποίησης:

Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Oslo University, Department of Teacher Education and School Research, Νορβηγία και Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ)

Χρόνος διεξαγωγής:

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, ώρες 14:00 – 17:30

Τόπος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατησίων 76 Πρόγραμμα 13:30-13:50:

Προσέλευση και εγγραφές 13:50-14:00

Χαιρετισμοί 14:00-14:20:

Ομιλία με θέμα: «Differentiating in Multicultural Schools-first part: Συνεργασία του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης με το Oslo University», DrJanne T. Scheie, Oslo University, Department of Teacher Education and School Research, Νορβηγία (με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας

ΕΚΠΑΗμερίδαδιαφορετικότηταΕπισυνάψεις: programma_imeridas_17-5-_2018.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα