Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε πως «δεν την ικανοποιεί» η αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα - Η σύνδεση του Καζαντζάκη με... το εμπάργκο στα ΜΜΕ

Σχολιάζοντας την αντιμετώπιση, με αφορμή την παρέμβαση στην πρεσβεία του Ιράν, η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε: Δεν με ικανοποιεί η εικόνα αντιμετώπισής του».

Η κυρία Παπακώστα τόνισε ότι πρέπει να γίνει ένας ανασχεδιασμός των πλάνων της αστυνομίας και πρόσθεσε: «Πρέπει να δούμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, με ποιους όρους, με ποιες προϋποθέσεις, πρέπει να προσφέρουμε ασφάλεια στα στελέχη μας. Εμένα η εικόνα δεν με ικανοποιεί, γιατί βλέπω βανδαλισμούς περιουσίας και πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας».

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ακόμα οτι οι δράσεις

των αναρχικών, «εκθέτουν και ζημιώνουν την εικόνα της χώρας και κάνουν παλαιοκομματική πολιτική», ενώ προσέθεσε:

«Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό», σχολίασε.

Οπως είπε τα ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε δε οτι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών, όταν αυτοί υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Η Κατερίνα Παπακώστα εξέφρασε ακόμα την αντίθεσή της με το εμπάργκο στα Μέσα Ενημέρωσης, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την Νέα Δημοκρατία.

«Δεν πρέπει να γίνεται εμπάργκο πουθενά», τόνισε και εξήγησε ότι «εκτός από της Καραμανλικής σχολής σκέψης, είμαι και Καζαντζακική. Όταν είσαι απών για να μην αναλαμβάνεις κομματικό κόστος, είσαι απών από τα πράγματα της χώρας. Ο Καζαντζάκης, λοιπόν έλεγε, αναλαμβάνω την ευθύνη. Εγώ θα φταίω αν κάτι δεν πάει καλά, αν αυτός ο κόσμος δεν πάει καλά. Θεωρώ την απουσία από τον δημόσιο διάλογο, πολιτικά εσφαλμένο σε όλες τις περιπτώσεις».

Κατερίνα Παπακώσταυπουργείο Προστασίας του ΠολίτηΡουβίκωναςΜΜΕεμπάργκο
Keywords
Τυχαία Θέματα