Η εγκύκλιος Αρβανιτόπουλου για τις λίστες εκπαιδευτικών προς αργία και απόλυση!

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Η  εγκύκλιος  Αρβανιτόπουλου  για  τις  λίστες εκπαιδευτικών  προς  αργία  και  απόλυση!

ΤΕΛΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ,   ΠΡΑΓΜΑΤΙ,   «ΧΟΥΝΤΑ»!!!

Βιώνουμε, ολοκάθαρα πλέον, συνταγματική εκτροπή. Όχι μόνο γιατί επανειλημμένα με τα Μνημόνια καταρρακώθηκαν όλα τα άρθρα του Συντάγματος σχετικά με την ισονομία των πολιτών, τα πάσης φύσεως δικαιώματά τους και τους μισθούς τους, αλλά επίσης και γιατί, μετά την τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ως συνέχεια του

νέου Μεσοπρόθεσμου, ο υπουργός παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος έσπευσε, με την με  αριθμό Φ 277 / 412 / 144706 / Δ2 / 19-11-2012 εγκύκλιό του, να καλέσει  τους διευθυντές και προέδρους των Υπηρεσιακών Συμβουλίων να συντάξουν λίστα «προγραφών» εκπαιδευτικών προς αργία ή και απόλυση με ολοκληρωτικού, φασιστικού χαρακτήρα διατάξεις! Ας τις δούμε:

 Πρώτα-πρώτα ποιους υπαλλήλους αφορά η λίστα;

Α. Όσους και όσες έχουν σε βάρος τους ποινές προσωρινής ή οριστικής παύσης για πειθαρχικά παραπτώματα

Β. Όσους και όσες εκκρεμεί σε βάρος τους ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) ή έχει διαταχθεί ΕΔΕ, άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα. Επιβάλλεται δηλαδή ποινή a priori κουρελιάζοντας τη θεμελιώδη, δημοκρατική και συνταγματικά κατοχυρωμένη Αρχή του Τεκμηρίου Αθωότητας, που ίσχυε απ’ την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης σ’ όλα τα δημοκρατικά Συντάγματα!

Γ. Όσους και όσες «στερήθηκαν την προσωπική τους ελευθερία ύστερα από Π/θμια ή Δ/θμια απόφαση ποινικού δικαστηρίου ή ένταλμα προσωρινής κράτησης», «εκδόθηκε εναντίον τους ένταλμα προσωρινής κράτησης και στη συνέχεια ήρθη η προσωρινή κράτηση ή αντικαταστάθηκε με περιοριστικούς όρους», «παραπέμφηκαν αμετακλήτως ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου για κακούργημα ή για τα αδικήματα της κλοπής, της υπεξαίρεσης (κοινής και στην υπηρεσία), απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, δωροδοκίας, καταπίεσης, απιστίας περί την υπηρεσία καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. (Νόμος 4093/2012 όπως αντικαταστάθηκε από την αριθ. ΦΕΚ 224 ΤΑ /12-11-2012 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου).»

Τι σημαίνει αυτό; Αν προσέξουμε τον αόριστο χρόνο (στερήθηκαν, εκδόθηκε, παραπέμφθηκαν) καταλαβαίνουμε τα εξής απλά και καθαρά:

Για πράξεις (αδικήματα-εγκλήματα) που υπήρξε ήδη ποινή, τώρα, αναδρομικά, θα υπάρξει και δεύτερη!!! Δεν είναι απαραίτητη η καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, αρκεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης ή και απλώς η παραπομπή!!! Και το άκρον άωτον του χουντοφασισμού: Δεν αναφέρεται πουθενά και καθόλου κάποιο χρονικό όριο ισχύος των συγκεκριμένων διατάξεων!!! Μέχρι ποιά χρονιά, δηλαδή, θα ψάξουμε τους «εχθρούς» και τα «μιάσματα»; Μέχρι το 1974; Το 1940 μήπως; Ή θα αφορά απλώς όλους τους εν ενεργεία σήμερα δημόσιους υπαλλήλους και, αργότερα, τους εν ζωή συνταξιούχους;

Keywords
Τυχαία Θέματα