Γνωρίστε το πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Εκδηλώσεις παρουσίασης σε όλη την Ελλάδα

Ένα πρωτοπόρο πανεπιστήμιο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από περισσότερες από 70 χώρες, το οποίο αποτελεί και την πρώτη επιλογή των Ελλήνων φοιτητών στο εξωτερικό.

Η διεθνοποίηση είναι κύριο χαρακτηριστικό της στρατηγικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και περιλαμβάνει συνεργασίες για κινητικότητα φοιτητών, διαπανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών με κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Ελληνικό Ανοικτό

Πανεπιστήμιο, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Πάδοβα, το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ, και το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Σύδνεϋ, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες για τους απόφοιτους, τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο όσο και στη βιομηχανία.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωρισθεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και ομοταγές πανεπιστημιακό ίδρυμα με τα Ελληνικά Α.Ε.Ι.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει Ημέρες Γνωριμίας με θέμα «Γνωριμία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο».

Δείτε εδώ όλες τις ημερομηνίες

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διευρύνει συνεχώς τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες προσφέροντας περισσότερα από 100 συμβατικά και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών πτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου στο Ψηφιακό Νόμισμα (MSc in Digital Currency) θεωρείται πρωτοπόρο στον κόσμο σε αυτό τον καινοτόμο τομέα της τεχνολογίας. Επιπλέον, προγράμματα όπως αυτά της Ιατρικής, της Νομικής, της Φαρμακευτικής, της Λογιστικής, των Διεθνών Σχέσεων, και της Αρχιτεκτονικής, έχουν εξελιχθεί στα πλέον αναγνωρισμένα και αξιόπιστα στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλά από τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων, τόσο των Ελλήνων όσο και των Κύπριων φοιτητών, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα Φαρμακευτικής. Πρόκειται για ένα σύγχρονο πρόγραμμα που ικανοποιεί τις τρέχουσες απαιτήσεις της φαρμακευτικής εκπαίδευσης και που έχει αναγνωριστεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο προς το πρόγραμμα σπουδών Φαρμακευτικής των Τμημάτων των Ελληνικών Α.Ε.Ι. Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι η μεγαλύτερη στην Κύπρο, με πέραν των 1,500 Φοιτητών. Στο πρόγραμμα σπουδών Νομικής οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων Ελληνικού Δικαίου επί όλων των γνωστικών αντικειμένων. Όλοι οι μέχρι σήμερα απόφοιτοι έλαβαν ισοτιμία και αντιστοιχία των Τίτλων Σπουδών τους από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Keywords
Τυχαία Θέματα