Επική πρόκριση! Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή του αιώνα!

Σε έναν αγώνα-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, η Μπαρτσελόνα πέτυχε μια απίστευτη πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το 50ό λεπτό κι... άλλα τόσα από το 88ο λεπτό μέχρι το σφύριγμα της λήξης!

Τελικό αποτέλεσμα 6-1 υπέρ των γηπεδούχων, στον συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο «Καμπ Νόου» και

ήταν για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η «Μπάρτσα» είχε ηττηθεί 0-4 στο «Παρκ ντε Πρενς», αλλά απόψε θύμισε την ομάδα των ημερών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ως το 88ο λεπτό το σκορ ήταν 3-1 και οι Παριζιάνοι σκέφτονταν ήδη την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής, Η αρμάδα του Λιονέλ Μέσι χρειαζόταν τρία γκολ για την πρόκριση, κι αυτό αντέβαινε στην ποδοσφαιρική λογική.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ο Λουίς Ενρίκε είχε δηλώσει πως «αν αυτοί μπόρεσαν να μας βάλουν τέσσερα γκολ, εμείς μπορούμε έξι»!

Οι παίκτες της «Μπάρτσα» το πίστεψαν και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στα πρώτα 50 λεπτά, δείχνοντας πως είναι κοντά στην ολική ανατροπή.

Στο 62ο λεπτό, όμως, ένα ξερό και άπιαστο σουτ του επιθετικού της Παρί, Καβάνι, έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, θολώνοντας το όνειρο των Καταλανών.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η υπόθεση-πρόκριση έχει κριθεί οριστικά υπέρ της Παρί, ένα εντυπωσιακό φάουλ του Νεϊμάρ στο 88ο λεπτό «ξύπνησε» ξανά τους γηπεδούχους (και τους οπαδούς τους στις κερκίδες) που ξεκίνησαν την ύστατη προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν το θαύμα.

Στα τελευταία λεπτά όλη η «Μπάρτσα» ήταν μπροστά και τελικά έφτασε σε μια ανεπανάληπτη ανατροπή, γράφοντας ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι σκόρερ της αναμέτρησης: Σουάρες (3'), Κουρζάβα (αυτογκόλ, 40'), Μέσι (50', πέναλτι), Νεϊμάρ (88' και 91' με πέναλτι), Σέρχι Ρομπέρτο (96') - Καβάνι (62').

Μπαρτσελόναchampions Leagueπρόκριση
Keywords
Τυχαία Θέματα