Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια

Tweet

Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ: Ο συγκεντρωμένος κόσμος φτάνει στα Χαυτεία μέχρι την Μπενάκη, στην Αθηνάς μέχρι τη Βαρβάκειο και στην Πειραιώς μέχρι το σημείο που βρίσκεται η Πολυκλινική!

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ποτέ ξανά φόβος και τρομοκρατία. Την Κυριακή να ψηφίσουν δημοκρατία, αξιοπρέπεια, αλλαγή. Όσο πιο σαρωτική θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο βεβαιο

θα είναι και το τέλος της υποταγής, της αναξιοπρέπειας

"Αυτή την Κυριακή αναμετράται ο λαός μας με την ιστορία του"

ΤΣΙΠΡΑΣ:"Δεν θα αφήσουμε τη Χρυσή Αυγη να αλωνίζει στις φτωχογειτονιές" "ο φασισμός είναι το μακρύ χέρι του συστήματος"

Την κυριακή τελειώνουμε με την λιτότητα στην Ελλάδα και κάνουμε το πρώτο βήμα για να τελειώσει η λιτότητα και στην ΕυρώπηΘα ξανακερδίσουμε τη ΔημοκρατίαΠρος τους νέους: Σας ζητώ να δώσετε μία μόνο ώρα από τη ζωή σας να πάτε στις κάλπες για να αλλάξουμε μαζί την πατρίδα μας. Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε στα χέρια μας για να φτιάξουμε το αύριο. Να μην έχουμε το δίλημμα ανεργία ή μετανάστευση. Όχι μετανάστες στο εξωτερικό.ΤΣΙΠΡΑΣ: Να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας σε στέρεα θεμέλια δικαιοσύνης και κοινωνικής προκοπής.Μπορείτε να εμπιστευθείτε ξανά τον Βενιζέλο και Σαμαρά. Εάν εσείς δεν τους σταματήσετε πιστεύετε ότι δεν θα συνεχίζουν την ίδια πολιτική από τη Δευτέρα; Θα εφαρμόσουν τα μέτρα που έχουν δεσμευτεί από τους δανειστές.Πιστεύει κανείς ότι δεν θα συνεχίσουν τα μνημόνια με νέα μέτρα, φόρους, χαράτσια αν δεν τους καταψηφίσετε την Κυριακή;Μας αξίζει τέτοια μοίρα; τέτοια ζωή; Να κλείσουμε την πόρτα μια και καλή στη λεηλασία της πατρίδας και της ζωής μας.Την Κυριακή σας καλούμε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ να ρίξετε στην κάλπη το βόλι της ελπίδας, της ανατροπής για ένα καλύτερο αύριο.Να τελειώσει η ανασφάλεια για τη δουλειά και την περιθαλψη, για τα γηρατειά και τη νέα γενιά.Βάζουμε τέλος στην καταστροφή και να ξεκινήσουμε το έργο της ανακούφισης τωνθυμάτων από τη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας.Θα ανακουφίσουμε τα θύματα της κρίσης-Προστασία πρώτης κατοικίας-Προστασία σύνταξης-δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία-φορολογικη ελάφρυνση-υποστήριξη αγροτών-ευνοϊκές ρυθμίσεις χρεών σε τράπεζες και στο δημόσιο.Είναι δεσμεύσεις και όχι υποσχέσεις.Το μόνο χρέος που έχουμε είναι απέναντι στους συμπολίτες μας που υποφέρουν, όχι το χρέος μας απέναντι στους τοκογλύφους.

Tags: Τσίπραςομόνοια Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα