ΕΛΜΕ Πειραιά: Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς, 1/12/2012

Κολοκοτρώνη 6 Αρ.Πρωτ: 96

Τηλ. - Φαξ : 2104124810 Προς: - Εκπαιδευτικούς

e-mail : [email protected] του ΠΥΣΔΕ Πειραιά

ΟΧΙ

ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Δ/ΝΤΡΙΑΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗN ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/12 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

Η ΕΛΜΕ Πειραιά πραγματοποιεί την εκλογοαπολογιστική της Γ.Σ. την Τρίτη 4 Δεκέμβρη ώρα 10π.μ. στο σχολικό συγκρότημα της οδού Τζαβέλα, στην Καστέλα. Τη μέρα αυτή δίνεται η καθιερωμένη άδεια, για να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στη Γ.Σ..

Το κεκτημένο αυτό δικαίωμα προσπαθεί φέτος να καταργήσει η Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Μανδαλή Ε, ανασύροντας αραχνιασμένα και άσχετα με το θέμα («περί διοικητικής αποκέντρωσης») Βασιλικά Διατάγματα του 1955 και 1970! Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει τη Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, γιατί με το σχετικό έγγραφό της βάζει εμπόδια, στρέφεται κατά των συνδικαλιστικών ελευθεριών, κατά της συνδικαλιστικής δράσης.

Κανένας εκπαιδευτικός δεν υποχρεούται και δεν πρέπει να ενημερώσει κανέναν Διευθυντή για το τι θα κάνει στις 4/12, να ενημερώσει δηλαδή για τη σχέση του με το σωματείο. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ δεν πρόκειται να δώσει βεβαιώσεις παρουσίας στη Γ.Σ. και ούτε πρόκειται να ενημερώσει κανέναν για το ποιοι παρευρέθησαν στη Γ.Σ.

Στις 4 Δεκέμβρη τα σχολεία μένουν κλειστά. Η καλύτερη απάντηση στην προσπάθεια καταστρατήγησης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας είναι η μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟ ΕΔΡΟΣ

ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑΣ

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς, 1/12/2012

Κολοκοτρώνη 6 Αρ.Πρωτ:94

Τηλ. - Φαξ : 2104124810 Προς: Εκπαιδευτικούς των σχολείων

e-mail : [email protected] Του ΠΥΣΔΕ Πειραιά

www.elmepeiraia.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗN KATAΡΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ

1) ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα