Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Κυριάκος Κοττέας

Πριν από λίγο η ΟΙΕΛΕ πληροφορήθηκε την τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του μαχητή συναδέλφου, συναγωνιστή και φίλου Κυριάκου Κοττέα.

Ο Κυριάκος ήταν υπόδειγμα αγωνιστικότητας, ήθους και εντιμότητας στο χώρο της εκπαίδευσης, της αυτοδιοίκησης και του περιβάλλοντος. Υπήρξε ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛ στον Πειραιά. Ενεργός στην ΟΙΕΛΕ

από το 1989 και σύνεδρος σε όλα τα Συνέδρια έκτοτε, ήταν τα τελευταία χρόνια εκλεγμένος στη διοίκηση του ΣΙΕΛ με πλούσια δραστηριότητα. Εξαίρετος φιλόλογος για δεκαετίες στον Saint Paul Πειραιά, είχε κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη μαθητών γονέων και συναδέλφων.

Ταυτόχρονα ο Κυριάκος διακρίθηκε για τη δραστηριοποίησή του στο χώρο της αυτοδιοίκησης στην αγαπημένη του γενέτειρα Μάνη. Ήταν εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος για θέματα Περιβάλλοντος και έδωσε αγώνα, ως Πρόεδρος της Οικολογικής-Πολιτιστικής Κίνησης Μέσα Μάνης, για την προστασία του τοπικού οικοσυστήματος.

Το κενό του Κυριάκου είναι δυασαναπλήρωτο. Στη σύντροφό του Μαρία και στους οικείους του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Θα τον θυμόμαστε

ΟΙΕΛΕ

ΟΙΕΛΕΚυριάκος Κοττέας
Keywords
Αναζητήσεις
κυριακοσ κοττεασ
Τυχαία Θέματα