Διαμαρτυρία σε εκδήλωση με ομιλητή τον Γαβρόγλου διοργανώνει ο ΣΕΠΕ Αριστοτέλης την Τετάρτη

O Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου είναι ομιλητής σε κυβερνητική προπαγανδιστική φιέστα για τις «μεταρρυθμίσεις» που προωθούνται στην εκπαίδευση, την Τετάρτη 16/5 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας.

Πρόκειται να εκθειάσει την νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Παιδείας σε αγαστή συνεργασία με τα κλιμάκια του ΟΟΣΑ:

Την πολιτική των μεγάλων περικοπών σε όλες τις δομές της δημόσιας εκπαίδευσης, της παρατεταμένης αδιοριστίας και ομηρίας των αναπληρωτών, των συμπτύξεων, συγχωνεύσεων και μετακινήσεων μαθητών, της υπονόμευσης στην πράξη του δίχρονου νηπιαγωγείου, την πολιτική της αξιολόγησης, της “αυτονομίας” και της “αποκέντρωσης” που καθιστούν την εκπαίδευση ως εμπoρευματοποιημένη ζώνη, την πολιτική που στερεί μορφωτικά δικαιώματα από τους μαθητές μας και απαξιώνει τους εκπαιδευτικούς.

Το εκπαιδευτικό κίνημα θα είναι εκεί, όχι για να χειροκροτήσει, αλλά για καταγγείλει αυτήν την πολιτική προβάλλοντας τα ιστορικά μας αιτήματα και υπερασπίζοντας τους αγώνες μας, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές, την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις κυβερνήσεις που τις εφαρμόζουν.

Καλούμε τα εκπαιδευτικά σωματεία, τις συλλογικότητες της περιοχής και τους φορείς του εκπαιδευτικού κινήματος να διαμαρτυρηθούμε από κοινού για την πολιτική αυτή, συναντώμενοι-ες την Τετάρτη 16/5, 6.30μμ, στην Γκράβα (Ταϋγέτου και Πασσώβ). Για να ακουστεί ο εκπαιδευτικός αντίλογος. Για να σπάσουμε το κλίμα των κυβερνητικών μονολόγων και του αυταρχισμού απέναντι στους αγώνες μας.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Αριστοτέλης»διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Keywords
Τυχαία Θέματα