Χιονίζει σε όλη την Αθήνα, Τετάρτη βράδυ - Πολικές θερμοκρασίες και την Πέμπτη

Συνεχίζεται το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα και προκαλεί προβλήματα σε στεριά και θάλασσα.Παρά τις προβλέψεις της ΕΜΥ για εξασθένηση των φαινομένων, από την Τετάρτη το βράδυ χιονίζει σχεδόν σε όλη την Αθήνα

Στην Πάρνηθα και την Πεντέλη το έχει... στρώσει και από το πρωί είναι κλειστοί οι δρόμοι από το τελεφερίκ μέχρι το Καζίνο και από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου.

Πολικές θερμοκρασίες και

την Πέμπτη

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Μετά το μεσημέρι γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 07 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Πέμπτη στα δυτικά περιμένουμε λιακάδα, στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε νεφώσεις που θα πυκνώνουν τοπικά με λίγες βροχές, χιονόνερο και χιόνια κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

Ειδικότερα οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι ο Βόλος, η Λαμία, η Ιστίαια, η Κύμη, η Χαλκίδα, η Κάρυστος, η Αττική, η Θήβα, η Λιβαδειά, η Κόρινθος, η Νεμέα, η Άνδρος, η Τήνος, η Νάξος, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κάσος, η Κάρπαθος και η Κω

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 08 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Με μία ώρα καθυστέρηση θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στην Φλώρινα

Όπως και την Παρασκευή - Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Στις 9:00 θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο και την Παρασκευή στην Φλώρινα.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Tags: χιόνικαιρόςδελτίο καιρού
Keywords
Τυχαία Θέματα