Αστυνομικός προς λιμενικό: Άκου Κατερινάκι, το χάπι της ανθρωπιάς δεν υπάρχει

Γράφει ο Λεωνίδας Βουρλιώτης

Θυμάστε τον αστυνομικό που τον Οκτώβριο του 2016 είχε γίνει γνωστός σε όλο το Πανελλήνιο γιατί είχε αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebook μήνυμα αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες σε μία περίοδο που τα κρούσματα ρατσισμού και φασισμού διογκώνονταν στην χώρα;

Δείτε παρακάτω εκείνο το post που είχε προκαλέσει θετική εντύπωση

«Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του

Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης.

Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς!

Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά.

Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!».

Όπως αποκαλύπτουν διάφορα ΜΜΕ, ο αστυνομικός σήμερα δέχεται μήνυση από την Κατερίνα Πλακίδα, λιμενικό γιατί την αποκάλεσε «ρατσίστρια, φασίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική»

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Φωτεινός Παγιαύλας έγραψε στο Facebook: «Με την Μποφίλιου θα έπινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ».

Να σημειωθεί πως εκείνες τις ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια δεχόταν σφοδρή κριτική για όσα είχε πει σε συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει πως είναι «τροτσκίστρια» που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό.

Την επόμενη μέρα η λιμενικός ανέβασε μία ανάρτηση- σχετικά με τα όσα έγραψε παραπάνω ο αστυνομικός στο Facebook, σημειώνοντας: «Μόλις διάβασα ανάρτηση από “συνάδελφο” που ανήκει στη λοαδ ότι θα έπινε μπυρακι με Μποφίλιου παρά με νοτη .....αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπυρακι με μπρελόκ».

Ο Φωτεινός Παγιαύλας απαντώντας στην τοποθέτησή της με τα παρακάτω λόγια

Όπως φαίνεται από παλαιότερες αναρτήσεις της κας Πλακίδα, είναι φανερή η "συμπάθεία" της προς τους πρόσφυγες, την αριστερά και η συμπάθειά της προς εθνικιστικά, ή νεοναζιστικά μορφώματα όπως η Χρυσή αυγή

Εδώ η αγάπη της για τους πακιστανούς ξεχυλίζει...

Εδώ ξεχειλίζει η αγάπη της για τους εξαρτημένους, τοξικομανείς αλλά και για τους Παοκτζήδες

"Καθάρματα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ" (αγάπη μόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα