Απολογισμός απερχόμενου αιρετού Ιωάννη Βλάνδου, Σιβιτανίδειος

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

  Του αιρετού μέλους του απερχόμενου Υπηρεσιακού Συμβουλίου

 Ι. Βλάνδου

           

Καλλιθέα  19/10/12

Συνάδελφοι,

με την ευκαιρία των εκλογών για την ανάδειξη των νέων αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΔΕ, αισθάνομαι την ανάγκη για ένα σύντομο απολογισμό της θητείας μου στο απερχόμενο Συμβούλιο του οποίου η θητεία άρχισε την 1/1/11 και

λήγει τις 31/12/12.

Το συμβούλιο συνεδρίασε συνολικά 37 φορές για διάφορα θέματα.

Απουσίαζα λόγω κωλύματος από 8 συνεδριάσεις οι οποίες αφορούσαν στην κρίση Διευθυντών σχολικών μονάδων. (Ήμουν ο ίδιος υποψήφιος Διευθυντής).

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο πήρε αποφάσεις ομόφωνες αλλά και πλειοψηφικές.

Έκρινε συναδέλφους για θέσεις ευθύνης (πλειοψηφικά) γνωμοδότησε για συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων (ομόφωνα) γνωμοδότησε για μετατάξεις και αποσπάσεις (πλειοψηφικά) γνωμοδότησε για συνάφεια μεταπτυχιακών τίτλων (πλειοψηφικά) γνωμοδότησε  για απονομή δεύτερης ειδικότητας σε συναδέλφους (ομόφωνα) γνωμοδότησε  για άδειες εργασίας συναδέλφων εκτός σχολείου (πλειοψηφικά) αποφάσισε για υπερωρίες (ομόφωνα)

 

Η στάση μου και η θέση μου στο Συμβούλιο υπήρξε πάντοτε ξεκάθαρη. Στήριξα με σθένος και μέχρι τέλος αυτό το οποίο θεωρούσα σωστό. Δεν υπολόγισα το κόστος. Δεν ‘κρύφτηκα’  ποτέ. Γνώμονάς μου ήταν να προασπίσω και να διασφαλίσω τα συμφέροντα των συναδέλφων χωρίς καμιά εξαίρεση, να φροντίζω ώστε να τηρούνται για όλους οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και να ενημερώνω για τον τρόπο λειτουργίας του Συμβουλίου.

 

Η γενικότερη θεώρησή μου για τα πράγματα, η παρουσία μου στην πρώτη γραμμή των συνδικαλιστικών αγώνων όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία μου στο Υ.Σ. (ήδη διανύω την τρίτη θητεία μου) μου δίνουν το δικαίωμα να απευθύνομαι σε εσάς και να δηλώσω ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων για το καλό της εκπαίδευσης  και των εκπαιδευτικών, στους σημερινούς δύσκολους καιρούς.

 

Ιωάννης ΒΛΑΝΔΟΣ

Αιρετό μέλος του απερχόμενου Υ.Σ.

Διευθυντής 4ου ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου Σχολής

Tags: Ιωάννης ΒλάνδοςΣιβιτανίδειος Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα