Α ΕΛΜΕ Κοριθνίας: Προς απάντηση ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών

Tweet

Κόρινθος, 04/02/2014

ΑΡΓΟΥΣ 17-19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20 100 Α.Π.: 35

ΤΗΛ-FAX: 2741026860 Προς: Σχολεία Κορινθίας

Email: [email protected]

Blog: http://aelmekor.blogspot.gr/ Κοιν.: Δ.Δ.Ε. Κορινθίας

Προς απάντηση ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών

Σε

σημερινή ανακοίνωση (04/02/2014) της «Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑ.Μ.Ε.» με τίτλο: «Συνεχίζουμε αποφασιστικά! Ενάντια στον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση!», αναφέρεται σε κάποιο σημείο:

«…….Όμοια και στην Κορινθία, όπου τα σεμινάρια έγιναν κανονικά χωρίς καμιά κινητοποίηση από τις Α’ και Β’ ΕΛΜΕ του νομού όπου ΣΥΝΕΚ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ έχουν πλειοψηφία. ……..»

Εξ’ όσων γνωρίζουμε, στην Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κανένα τέτοιου τύπου «σεμινάριο». Σε αντίθετη περίπτωση, προφανώς και θα υπήρχε κινητοποίηση-παρέμβαση.

Αντίθετα, η Α’ ΕΛΜΕ, με βάση και τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου, έχει κινηθεί μέχρι τώρα αποφασιστικά σε αυτό το ζήτημα, ξεκινώντας από πολύ πριν από την απόφαση της ΟΛΜΕ (του Γενάρη) με 4 ανακοινώσεις μέχρι τώρα (όλες βρίσκονται αναρτημένες στο blog της Α’ ΕΛΜΕ), Γενική Συνέλευση (αμέσως μετά την απόφαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ), και με παρέμβαση σε όλα τα σχολεία.

Προφανώς, η αποτελεσματικότητά μας κρίνεται συνεχώς. Ουδείς, άλλωστε, είναι υπεράνω κριτικής. Άλλο πράγμα, όμως, η δίκαιη, συναγωνιστική και εποικοδομητική κριτική κι άλλο πράγμα η επίθεση με σκοπό μικροσυνδικαλιστικές σκοπιμότητες που οδηγούνε στην ήττα.

Αυτού του τύπου η κριτική δε βοηθά τον κοινό μας αγώνα. Αντίθετα, συσκοτίζει, αποπροσανατολίζει και δυσχεραίνει την κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ

Tags: Α ΕΛΜΕ ΚοριθνίαςΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα