8 Προσλήψεις εργατών και οδηγών στο δήμο Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού οχτώ (8) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών που προκύπτουν από την αποκατάσταση πεζοδρομίων, πλακόστρωτων, φθορών σε πάρκα και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λέσβου και για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

1 ΔΕ Οδηγών

3 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

2 ΥΕ Βοηθών Καλουπατζήδων

2 ΥΕ Βοηθών Μπετατζήδων

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου ΛΕΣΒΟΥ (Δ/νση: ΕΛ. Βενιζέλου 13-17 Μυτιλήνη τηλ: 2251350596 – αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος του Γραφείου Προσωπικού του Δήμου Ευμορφία Τυρή) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Λέσβου, ήτοι μέχρι και τη Δευτέρα 25/6/2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

εργάτεςοδηγοίθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα