5 εφαρμογές για να σε βοηθήσουν στη φοιτητική ζωή - Από το διάβασμα μέχρι... τη μαγειρική

Αυτό συμβαίνει επειδή, πολύ απλά, τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος, πριν η ρουτίνα αρχίσει να «γκριζάρει» απότομα, οι υποχρεώσεις να φαίνονται «βουνό» και τα περιθώρια για κάθε είδους «τρέλα» να στενεύουν απότομα.

Ακόμα και τα φοιτητικά χρόνια όμως χρειάζονται... πρόγραμμα. Πού θα βγεις; Τι θα φας; Πότε (και αν) επιτέλους θα διαβάσεις;

Ιδού μερικές εφαρμογές για να σε βοηθήσουν:

#1. Toshl Finance
Αν έχεις άγχος για το αν θα «φας» όλα τα λεφτά του μήνα που σου έδωσαν οι γονείς, τότε αυτό το app είναι ο σωτήρας σου! Μπορείς να οργανώσεις

τέλεια τα οικονομικά σου, σε κατηγορίες, ανάλογα με το budget σου, ποια είναι τα μηνιαία σου έξοδα κτλ.

#2. MyHomework
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι καμιά φορά να βάλεις ένα πρόγραμμα κατά την περίοδο της εξεταστικής. Εδώ έρχεται να σε βοηθήσει το MyHomework! Καταγράφει τις δουλειές που έχεις να κάνεις, τις εργασίες που πρέπει να παραδώσεις, τα μαθήματα που πρέπει να πας και σε ενημερώνει κάθε φορά που πλησιάζουν τα σχετικά deadlines.

#3. Foursquare City Guide
Καλό το διάβασμα, αλλά και μια έξοδος επιβάλλεται! Η εφαρμογή σου επιτρέπει να βρεις τα κοντινότερα μέρη για να πας στην πόλη, να διαβάσεις κριτικές και σχόλια, αλλά και να αφήσεις τα δικά σου, αν το επιθυμείς.

#4. Notability
Μολύβι και χαρτί; Υπάρχουν ακόμη; Και να… υπάρχουν, εσύ δεν τα χρειάζεσαι! Όταν διαβάζεις μέσω tablet ή στο κινητό σου, κράτα εύκολα σημειώσεις με το Notability. Μπορείς να κάνεις customize τα πάντα! Από το στυλό που θα επιλέξεις, το χρώμα κτλ.

#5.The Photo Cookbook: Quick & Easy
Καλά και τα delivery αλλά τι θα έλεγες για ένα σπιτικό φαγητό; Όχι, από τα χέρια της μαμάκας σου, αλλά από τα δικά σου. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει εύκολες συνταγές για αρχάριους και οδηγίες και φωτογραφίες που σε καθοδηγούν βήμα-βήμα, σε ένα λαχταριστό γεύμα!

Πηγή πληροφοριών: platform.gr

φοιτητική ζωήsmartphoneεφαρμογήviral
Keywords
Τυχαία Θέματα