27 προσλήψεις σε τρεις οργανισμούς - Αιτήσεις έως 30/12

Εργασία

27 προσλήψεις σε τρεις οργανισμούς - Αιτήσεις έως 30/12 Έως τη Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για δώδεκα θέσεις εποχικού προσωπικού στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης. Οι επιτυχόντες θα επιλεγούν από τρεις ειδικότητες της Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και, συγκεκριμένα, από τις ακόλουθες: -ΔΕ Θεραπευτών - Παιδαγωγών, έξι θέσεις,-ΤΕ Νοσηλευτών, τρεις θέσεις, και-ΔΕ Νοσοκόμων, τρεις θέσεις.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών.Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2313 320100 (εσωτ. 2028).

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα