22 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Ανατολικής Μάνης

Πρόσληψη στον Δήμο Ανατολικής Μάνης: δέκα (10) ατόμων ΔΕ οδηγών αυτοκινήτου, και δώδεκα (12) ατόμων ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων με σύμβαση ορισμένου χρόνου τριών (3) μηνών για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας.

10 ΔΕ Οδηγών αυτοκινήτου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)12 ΥΕ Εργατών Πυροπροστασίας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ & ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση

ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ΄ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορούν να καλυφθούν και με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράφει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ ) που επιδιώκει.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ανατολικής Μάνης Τ.Κ. 22200 Γύθειο Λακωνίας, απευθύνοντάς την, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κου Μπουνάκου Θεοδώρου (τηλ. Επικοινωνίας: 2733360357,2733360344) από 29/6/20217 μέχρι και την 5/7/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ..

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: mani.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα