122 προσλήψεις στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Εργασία

Ο Δήμος Νέας Σμυρνης ενέκρινε την πρόσληψη, πενήντα (50) Εργατών Αποκομιδής Απορριμμάτων, πενήντα (50) Οδοκαθαριστών, δέκα (10) Οδηγών Containers, δέκα (10) Οδηγών Απορριμματοφόρων και δύο (2) Ηλεκτροσυγκολλητών Κάδων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για κάλυψη παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης αυτού του προσωπικού θα είναι 2 μήνες και η διαδικασία μπρόσληψης θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 20 του Ν. 2738/99, τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 14 του Ν.2190/94, καθώς και του άρθρου 206, παρ.

1 Ν. 3584/2007, Οι αντίστοιχες δαπάνες πληρωμής των αποδοχών του προσωπικού αυτού, θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου απ’ τα ανταποδοτικά τέλη.

Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί εντός των ημερών.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα