Στο Argonauta

Νόστιμο φαγητό σε «νόστιμο» περιβάλλον στην Παροικιά της Πάρου.

Η θέση Θα το βρείτε πανεύκολα αφού βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην πλατεία της Παροικιάς. Παρότι δεν είναι το τέλειο ειδυλλιακό μέρος, βολεύει για τις μετακινήσεις μας.

 

Η ατμόσφαιρα Μοντέρνος χώρος, εντός και εκτός, με άνετες ψάθινες καρέκλες επί της πλατείας. Γκρίζες αποχρώσεις, χαριτωμένα πλεκτά σουπλά και στήσιμο που παραπέμπει σε κουζίνα σπιτιού.

 

Το φαγητό Προσεγμένο, νόστιμο και καλοφτιαγμένο φαγάκι. Δοκιμάσαμε νόστιμη παριανή μελιτζανοσαλάτα, φρέσκα καλοκαιρινά λαχανικά, μια νοστιμότατη

σαλάτα με ρόκα, ανθότυρο, κάππαρη και παξιμάδι, πολύ καλό μουσακά και μοσχαράκι κοκκινιστό με λιγκουίνι. Ακούσαμε πολύ καλά λόγια για τα μυζηθροπιτάκια με μέλι και σουσάμι, τους τοματοκεφτέδες με μπακαλιάρο, την πράσινη σαλάτα με αχλάδι, ηλιόσπορους και γραβιέρα Πάρου, τα σπαγγέτι με λούζα, ρόκα και τοματίνια και τα χειροποίητα μπιφτέκια. Το πόρισμα; Πρόκειται για ένα εστιατόριο που επιλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες του και τις μεταχειρίζεται με σεβασμό.

 

Ο λογαριασμός Θα υπολογίσουμε περίπου 40 € το ζευγάρι, για δυο κυρίως πιάτα, ένα ορεκτικό και μια σαλάτα.

 

Η κάβα Αν θέλουμε κρασάκι, θα βρούμε μόνο παριανό, από την πολύ γκάμα κρασιών του Οινοποιείου Μωραΐτη.

 

Επιπλέον πληροφορίες Άνωθεν του εστιατορίου λειτουργεί το ομώνυμο ξενοδοχείο, καλόγουστο, με πολύ καλές τιμές, όμορφα, περιποιημένα δωμάτια και φιλόξενους οικοδεσπότες. Επίσης το εστιατόριο ενδείκνυται για μια στάση κατά την άφιξη ή την αναχώρησή μας, μιας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι.

 

 Κεντρική Πλατεία Παροικιάς, απέναντι από το λιμάνι, Πάρος, τηλ.: 22840-233.03.www.argonauta.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
Argonauta,