Cocktail Party γνωριμίας με το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας

Το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, και διοργανώνει Cocktail Party στην αυλή του, την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 από τις 20:00 έως τις 23:00.

Κατα τη διάρκεια της βραδιάς, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποτά και ορεκτικά απο τον σεφ του Μουσείου Κώστα Παπασταμάτη, να ακούσουν ζωντανή Jazz απο τους Undercover Valentines και να µάθουν τα μελλοντικά συναρπαστικά σχέδια του Μουσείου, όπως η λειτουργία του πρώτου αστικού λαχανόκηπου στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρα προϊόντα διατροφής απο τους χορηγούς της βραδιάς καθώς και μια τσάντα απο την εταιρεία Lommer.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μπορέσουν να εγγραφούν δωρεάν στο Club του Μουσείου, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στους επόμενους μήνες.

Κόστος: 20 Ευρώ ανά άτοµο

Δηλώσεις Συμμετοχής µέσω του παρακάτω link ή τηλεφωνικά στο (210) 321-1311

Το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας

Tο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος πολυχώρος, που προβάλει και αναδεικνύει την ιστορία, την κουλτούρα, και την διατροφική αξία της ελληνικής διατροφής.

Το ΜΕΓ δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία για ξένους και έλληνες επισκέπτες που διαμορφώνεται από περιοδικές εκθέσεις, εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθήματα μαγειρικής, εκθέσεις και παρουσιάσεις ειδών διατροφής.

Παράλληλα στο χώρο του ΜΕΓ λειτουργεί εστιατόριο όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει δημιουργικές γεύσεις υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένες από τη σύγχρονη και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, και ενταγμένες στο ευρύτερο πλαίσιο της τρέχουσας έκθεσης.

Το Μουσείο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή, 200 μέτρα από την κεντρική αγορά (Βαρβάκειο).

Undercover Valentines

Η τραγουδίστρια Ελένη Βαλεντή, μια από τις πιο εκφραστικές φωνές της ελληνικής τζαζ σκηνής και όχι μόνο, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς Μάριο Βαληνάκη στο σαξόφωνο, Κώστα Γιαξόγλου στο πιάνο και Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, είναι οι Undercover Valentines.

Οι Undercover Valentines αποτελούν το νέο project αυτής της έμπειρης και δυναμικής μουσικής ομάδας που στηρίζεται στην ερμηνεία των γνωστών “covers”- διασκευών από γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της soul της funk και της pop. Το υλικό προέρχεται από την πλούσια παράδοση της Αφροαμερικάνικης Μουσικής όπως διαμορφώθηκε τις χρυσές δεκαετίες του ’60, του ’70 και αργότερα, αλλά και όποιον αυτή επηρέασε.

Τραγούδια και ρυθμοί που ανεβάζουν τη διάθεση και χρωματίζουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα. Ray Charles, Stevie Wonder, Jackson 5, αλλά και Amy Winehouse και Adele είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες οι οποίοι απαρτίζουν το πρόγραμμα των Undercover Valentines.

https://www.facebook.com/undercovervalentines

The post Cocktail Party γνωριμίας με το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας appeared first on Νηστικό Αρκούδι - Συνταγές Μαγειρικής.

Keywords