Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 Απριλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 ΑπριλίουΣάββατο, Απρίλιος 29, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές. Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις θέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε βεβιασμένες αποφάσεις, επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε το αίσθημα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί ώστε να τα βγάλετε πέρα στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε αναμφίβολα να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα δεν προσφέρει μόνο δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθά να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σχέδιά σας παίρνουν καλό δρόμο και τώρα που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά θέματα, οικονομικά, και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική ζωή σας ή τον σύντροφό σας. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιες επιλογές μπορούν να καλύψουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί, αλλά οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορεί να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούργιες προτάσεις να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παρά πέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα μπορέσετε να τις καλύψετε αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα