Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 Αυγούστου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 ΑυγούστουΣάββατο, Αύγουστος 24, 2019 - 10:54

ΚΡΙΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά. Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρουν σύμφωνα και, επειδή θα αντιστέκονται,

εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περνά απαρατήρητη και θα έχετε επιπτώσεις στον αισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε ως σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας εξαιτίας των υποχρεώσεων, που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΖΥΓΟΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι. Φερθείτε όσο καλύτερα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, που επιδιώκουν να τα μάθετε. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Οσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν βγάλτε τις από τη ζωή σας. Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών, ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι ότι μπορείτε να βρείτε λύση στα προσωπικά σας θέματα, καθώς μάλλον θα χρειαστείτε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα, και καλό θα ήταν, αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε, να τη δεχτείτε.

ΙΧΘΥΣ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τους οικείους σας, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν. Δώστε περιθώριο στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα