Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24 Φεβρουαρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24 ΦεβρουαρίουΣάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική, ενώ θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να αντικαταστήσετε σχέδια, ακόμα και συνεργάτες, στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές μπροστά στις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται ότι θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια αναζωπυρώνονται. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις,

προτού οι καταστάσεις λάβουν δυσάρεστη τροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας, ώστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, δεδομένου ότι ακόμη δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική μανία και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές συναναστροφές, αλλάζοντας τακτική. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όρια και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και με άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με τον σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε κι εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών στοιχείων σας και των οικογενειακών θεμάτων. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική ζωή. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε, γιατί έχετε πολλά ατού και θα μπορούσατε να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και στα συναισθηματικά σας και επιδείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή σας, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για φίλους ή πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τόσα μαζεμένα μέσα σας, που δεν χρειάζεται να συσσωρεύετε κι άλλα. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας αντί να τους τονίζετε λάθη και ελλείψεις. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα