Υπερβολικά sexy για να μπει έτσι στο Λούβρο

ΚΟΣΜΟΣΥπερβολικά sexy για να μπει έτσι στο ΛούβροΤρίτη, Νοέμβριος 13, 2018 - 19:19

❱❱ «Πόρτα» από το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι «έφαγε» μια 25χρονη influencer του Instagram, εξαιτίας της αποκαλυπτικής της εμφάνισης

Η Αυστραλιανή blogger Νιούα Σιεχ εξέφρασε την αγανάκτησή της για το περιστατικό στους 247.000 followers της, ανεβάζοντας φωτογραφία της έξω από την είσοδο του μουσείου, στην οποία διακρίνεται να φοράει μάξι βραδινή τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και διαφάνειες.

Οπως ανέφερε, τη σταμάτησε ένας φύλακας του μουσείου, λέγοντάς της να «καλυφθεί» και εμποδίζοντάς της την είσοδο. Εκείνη υπάκουσε, φορώντας το παλτό της και θεωρώντας, όπως λέει, ότι το Λούβρο «είχε επιβάλει τέτοιον αρχαϊκό κανονισμό», όμως, όπως διαπίστωσε στη συνέχεια, δεν ίσχυε κάποιο συγκεκριμένο dress code. Αμέσως, οι followers της έσπευσαν να τη στηρίξουν με λόγια παρηγοριάς κι εκείνη ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία της με το ίδιο φόρεμα, σχολιάζοντας: «Ο Πικάσο θα λάτρευε το ρούχο μου».


Παρά το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα του μουσείου δεν καθορίζεται συγκεκριμένο dress code, στην 1η παράγραφο του 2ου άρθρου για τους κανονισμούς που πρέπει να ακολουθούν οι επισκέπτες αναφέρεται ότι απαγορεύεται «να φοράνε μαγιό ή να είναι γυμνοί, χωρίς μπλούζα ή ξυπόλυτοι». Μέχρι στιγμής, το μουσείο δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα