Ξαναμοιράζει την… τράπουλα στην πρωινή ζώνη το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου

Η Καινούργιου, με τη μητέρα της πίσω στο πλατό για γούρι, επέστρεψε στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και η τράπουλα μοιράστηκε από την αρχή στην πρωινή ζώνη. Η τηλεθέαση ήταν απλόχερη με την ξανθιά παρουσιάστρια του Open, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό με 14,8%. Στο γενικό σύνολο, όμως, έπεσε στην έβδομη θέση και στο 10,7%.

Την κορυφή κατέκτησαν οι «Αταίριαστοι» στον Σκάι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, οι οποίοι στο γενικό σύνολο χτύπησαν 28,8%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρωινή ζώνη φέτος δεν εμφανίζονται υψηλές τηλεθεάσεις καθώς κυμαίνονται

από 10% μέχρι 15%. Και αυτό γιατί πλέον και τα κανάλια είναι πολλά, αλλά και οι εκπομπές και η πίτα έχουν μοιραστεί.

Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, την τρίτη θέση κατέκτησε το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά με 12,9%, την τέταρτη η εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» με 11,6%, την πέμπτη η Ιωάννα Μαλέσκου στον Σκάι με 11,5%, την έκτη η Μελέτη στον Alpha με 10,4%, ενώ τις δύο τελευταίες θέσεις κατέκτησαν οι εκπομπές «Ώρα για φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (9,5%) και «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη (8,4%).
Στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση είχε ως εξής: «Ώρα για φαγητό» 18,9%, «Αλήθειες με τη Ζήνα» 12,1%, «Το Πρωινό» 11,9%, «Love It» 11,9%, «Ώρα για Μελέτη» 10,8%, «Ευτυχείτε» 10,7% και «Στη φωλιά των Κου Κου» 8%.

Keywords
Τυχαία Θέματα