Βρείτε ποιος σκότωσε την Ειρήνη! Ξεσηκώθηκαν οι συγγενείς της 44χρονης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒρείτε ποιος σκότωσε την Ειρήνη! Ξεσηκώθηκαν οι συγγενείς της 44χρονηςΤετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 15:26

❱❱ Επιστολή συγγενών της Ειρήνης που ζητούν απονομή δικαιοσύνης

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία ίσως ρίξουν φως στις άγνωστες πτυχές του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, τα τρία παιδιά και οι υπόλοιποι συγγενείς της αδικοχαμένης μητέρας

από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν να δηλώνουν πεπεισμένοι ότι δεν αυτοκτόνησε, αλλά έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας!

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε καμένη μέσα στο Ι.Χ. της στη λίμνη Τριχωνίδα ξεσηκώθηκε και με δισέλιδη χειρόγραφη επιστολή που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης, επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ότι η «Ειρηνούλα», όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν, δεν τερμάτισε η ίδια τη ζωή της.

«Η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της, που με πολύ μεγάλο αγώνα είχε αναθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φθάσει σε μια ηλικία που είχαν ανοίξει τα φτερά τους για καινούργια πράγματα (...), δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της αφήνοντάς τα μόνα σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής τους...» αναφέρουν στο κείμενό τους οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, ζητώντας να εξιχνιαστεί το ταχύτερο δυνατό το έγκλημα. Παράλληλα, η οικογένεια χαρακτηρίζει όσα ακούγονται περί αυτοκτονίας «φήμες που έχουν στόχο να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση», ενώ προσθέτουν με νόημα ότι η 44χρονη ήταν αγαπητή σε όλο το χωριό: «Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα δυσμενών σχολίων σε βάρος της. Ολοι γνώριζαν την αγωνιστικότητά της για την ανατροφή και την επιβίωση των παιδιών της»!

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας παραθέτουν, στη συνέχεια, στοιχεία για τα σχέδια που έκανε η 44χρονη προτού πεθάνει και τα οποία, κατά τη γνώμη τους, αποδεικνύουν ότι δεν είχε σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή της. «Είχε αγοράσει καφέ και γλυκά για τη γιορτή του γιου της, είχε κλείσει ήδη εισιτήρια για μετάβαση στη Γαλλία, να ρυθμίσει θέματα σπουδών της κόρης της...» αναφέρει στην επιστολή της η οικογένεια και καταλήγει: «Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση. Την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της Δικαιοσύνης»!

Από μέρα σε μέρα αναμένεται το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξει αν η 44χρονη Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει ουσίες με σκοπό να της προκαλέσει καταστολή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα