Βουλευτές και πρώην υπουργοί στο φαν κλαμπ της Βασιλικής του «My style rocks»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΒουλευτές και πρώην υπουργοί στο φαν κλαμπ της Βασιλικής του «My style rocks»Παρασκευή, Δεκέμβριος 22, 2017 - 12:50

❱❱ Η Ρούσσου έχει πολλούς υποστηρικτές που συχνάζουν στο ρεστοράν του πατέρα της

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Αγώνα υπέρ της Βασιλικής δίνουν βουλευτές και πρώην υπουργοί. Τουλάχιστον

αυτό έχουν υποσχεθεί στον μπαμπά της Αντώνη Ρούσσο, γνωστό σεφ και ιδιοκτήτη του ρεστοράν Το καλωσόρισμα του Αντώνη.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για την κούκλα φιναλίστ του «Μy style rocks» Βασιλική Ρούσσου. Ο πατέρας της, από το ρεστοράν του οποίου περνά σύσσωμη η πολιτική σκηνή της χώρας, προτρέπει τους φίλους του πολιτικούς να στηρίξουν τη Βασιλικούλα του στην αποψινή ψηφοφορία του τελικού Gala του reality μόδας. t

Τελευταίος εκδήλωσε το σχετικό ενδιαφέρον ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, που βρέθηκε προ ημερών στη Νέα Κηφισιά και στο Καλωσόρισμα του Αντώνη. Η 24χρονη Βασιλική με την ξεχωριστή ομορφιά άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 17 χρόνια της. Ωριμάζοντας στον κόσμο της μόδας και έχοντας ερεθίσματα από την υψηλή ραπτική, μεταπήδησε και στο δημιουργικό κομμάτι του χώρου.

Το προσωπικό στιλ της είναι boho και gipsy, κάτι που φαίνεται και από τα κοσμήματα και τις τσάντες που σχεδιάζει. Με τη μαμά της Καίτη έχει ένα από τα πιο δυνατά brands στον χώρο της μόδας με την επωνυμία Marivee.

Στο reality ξεχωρίζει για το δικό της, καλόγουστο αλλά και εκκεντρικό στιλ, που κερδίζει το κοινό και συγκεντρώνει υψηλές βαθμολογίες. Αυτό που επιθυμεί μέσα από την εκπομπή είναι να προωθήσει τη δουλειά της και να δικτυωθεί στον χώρο.

ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ • ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Το θαύμα της Ορθοδοξίας στη Νικαράγουα

❱❱ Ενας ιεραπόστολος της Ορθοδοξίας βρίσκεται αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων στην Αθήνα, και φυσικά δεν μπόρεσε να διαφύγει την προσοχή της «Espresso». Ο μητροπολίτης Μεξικού Αθηναγόρας (φωτό), που έχει την ιερατική ευθύνη 20 χωρών της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής, βρίσκεται στην Αθήνα και έχει επαφές με πολιτικούς παράγοντες για τα μεγάλα θέματα της Μητρόπολης, και όχι μόνο. Ο σπουδαίος ιεράρχης έχει στο ενεργητικό του πλούσιο κοινωνικοχριστιανικό έργο, το οποίο προσφάτως παρουσίασε και στον αρμόδιο υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

«Πριν από αρκετούς μήνες κτύπησε τη θύρα της Μητρόπολής μας μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων από τη Γουατεμάλα, ζητώντας να τους δεχθούμε στους κόλπους της Εκκλησίας. Δεν τους ήξερα. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχαν. Και πράγματι σ’ αυτόν τον αχανή χώρο των είκοσι κρατών, της δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεξικού, είναι αδύνατον να τους γνωρίζουμε όλους. Αυτοί όμως, πριν από είκοσι χρόνια, είχαν ιδρύσει μία δική τους αντικανονική Ορθόδοξη Εκκλησία. Χωρίς ασφαλώς να γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αυτό που έκαναν, και προσπαθούσαν να βιώσουν. Ζούσαν λαθεμένα, με έναν δικό τους τρόπο, μία “ορθόδοξη” λατρευτική ζωή. Ηξεραν και ήθελαν την Ορθοδοξία. Ηξεραν ότι η δική μας Εκκλησία έχει την αληθινή πίστη. Εστειλα δύο ιερείς να τους γνωρίσουν και να διαπιστώσουμε ποιοι είναι και εάν η επιθυμία τους είναι σοβαρή και βάσιμη. Εξεπλάγην. Επρόκειτο για μια ομάδα με περισσότερους από 500.000 ανθρώπους, με 338 εκκλησίες και παρεκκλήσια, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ιθαγενείς της Γουατεμάλας, και μάλιστα της αρχαίας φυλής των Μάγια. Εκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία για αυτό το θαύμα» λέει στη στήλη ο σεβασμιότατος Αθηναγόρας. Και είναι σπουδαίο τέτοιες ημέρες να ακούς για «σωτηρία».

----

❱❱ Ολγα και Φαίη πλάι πλάι στο σπίτι του «Mr Manessis Travel»! Οι δύο κυρίες, η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, με πλήθος celebrities βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι του στο Καλαμάκι ο βασιλιάς του οργανωμένου ταξιδιού στη χώρα μας Ανδρέας Μάνεσσης.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του τραπεζιού τράβηξε την προσοχή των υψηλών καλεσμένων του. Οπως και να έχει, λοιπόν, η Ολγα Κεφαλογιάννη ως πρώην υπουργός Τουρισμού δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια πρόσκληση, αφού ο Μάνεσσης θεωρείται ο κορυφαίος στον χώρο του.

----

! Διεθνή και αυτόνομη από τον σύζυγό της καριέρα κάνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, που όντως βαδίζει στον δικό της δρόμο με τον δικό της τρόπο. Η Μαρέβα φιλοξενείται στο τέταρτο τεύχος του περιοδικού «Influencers», φορώντας ρούχα της συλλογής της και φωτογραφιζόμενη ως μοντέλο κάτω από τον τίτλο «Her way». Με άλλα λόγια, ο... δικός της τρόπος.

Η επιχειρηματίας, που έχει φωτογραφηθεί σε μοντέρνους ασπρόμαυρους τόνους, εξηγεί πώς έφτασε στην κορυφή η φίρμα ρούχων και αξεσουάρ Zeus + Dione, της οποίας ηγείται. Ο Φρανκ Σινάτρα τραγούδησε κάποτε το «Μy way» κι η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για το «Her way».Oπως μπορεί καθένας...

Βασιλική ΡούσσουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα