Τρικάβαλο με τον μακαρίτη φίλο τους που τους πέθανε στα χέρια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤρικάβαλο με τον μακαρίτη φίλο τους που τους πέθανε στα χέριαΤρίτη, Ιούνιος 12, 2018 - 12:57

❱❱ Σκηνές από την ταινία «τρελό γουικέντ στου Μπέρνι» με 30χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι δύο φίλων του στον Πύργο

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε απίστευτο θρίλερ κατέληξε η υπόθεση του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε κεντρικό σημείο του Πύργου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οσο περνούν οι ώρες, ανατρέπεται η αρχική εκτίμηση ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα τροχαίου. Αντίθετα, φαίνεται πως άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι δύο φίλων

του, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών, και εκείνοι σκηνοθέτησαν τροχαίο με το μηχανάκι του σε μια μακάβρια εκδοχή της μαύρης κωμωδίας «Τρελό γουικέντ στου Μπέρνι»!

Το άψυχο σώμα του 30χρονου Παναγιώτη βρέθηκε σε ένα πεζοδρόμιο, κοντά στο παλιό Σινέ Ναζίκα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα για τροχαίο είχαν βρει το θύμα να κείτεται νεκρό δίπλα στη βέσπα του, με τα πόδια πάνω στον τοίχο. Τα ευρήματα που προέκυψαν από την έρευνα στο μηχανάκι του 30χρονου και το γεγονός ότι δεν έφερε άλλα εμφανή σημάδια τραυματισμού, εκτός από ένα μεταθανάτιο τραύμα, που πιθανόν να προκλήθηκε κατά τη μεταφορά του στο σημείο όπου εντοπίστηκε, απέκλεισαν σχεδόν αμέσως την εκδοχή του δυστυχήματος.



Ακολουθώντας κηλίδες αίματος, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν τελικά σε ένα σπίτι στις παρυφές του Πύργου όπου, όπως διαπιστώθηκε, ο Παναγιώτης πέρασε το τελευταίο βράδυ του μαζί με έναν 42χρονο και έναν 44χρονο. Υπό συνθήκες που ακόμα ερευνώνται, ο άτυχος 30χρονος κατέρρευσε σε ένα κρεβάτι και οι δύο φίλοι του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα αποκοιμήθηκαν και μόλις ξύπνησαν αντιλήφθηκαν πως παρέμενε στην ίδια ακριβώς θέση, χωρίς το παραμικρό σημάδι ζωής, με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν. Ετσι, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν με τη βέσπα του «τρικάβαλο» μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα!

Τραύμα

Φαίνεται ότι στη διαδρομή ο 30χρονος έπεσε από το μηχανάκι, γεγονός που εξηγεί το επιφανειακό τραύμα που έφερε στο κεφάλι! Παρ' όλα αυτά, οι δύο άνδρες συνέχισαν και, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, πέταξαν το πτώμα και τράπηκαν σε φυγή. Ομως, επέστρεψαν για να αφήσουν το μηχανάκι δίπλα στον 30χρονο, ώστε να μη βρεθεί στην κατοχή τους! Μάλιστα, τηλεφώνησαν ανώνυμα στο κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να ενημερώσουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε ένας νεκρός άνδρας.

Οι δυο τους συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράλειψης λύτρωσης από κινδύνου ζωής και οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της εισαγγελέως Ηλείας. Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατος του 30χρονου οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα και ισχαιμία μυοκαρδίου. Ωστόσο, περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του πρόκειται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε 15 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα