Το κοριτσάκι που υιοθέτησαν ήταν γυναίκα-νάνος!

ΚΟΣΜΟΣΤο κοριτσάκι που υιοθέτησαν ήταν γυναίκα-νάνος!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 25, 2019 - 18:07

❱❱ Απίστευτη ιστορία οικογένειας στις ΗΠΑ, που μετακόμισε στον Καναδά για να γλιτώσει από την «κόρη» της, που απειλούσε να τους σκοτώσει!

«Προσπάθησε να μας σκοτώσει!» Αυτό υποστηρίζει γυναίκα από την Ιντιάνα για την κόρη που υιοθέτησε από την Ουκρανία, η οποία, όπως υποστηρίζει, δεν ήταν έξι ετών, αλλά 22χρονη που έχει νανισμό. 

Η 45χρονη Κριστίν Μπαρνέτ, ωστόσο, όπως και ο πρώην σύζυγός της, ο 43χρονος Μάικλ, καταδικάστηκαν για την

εγκατάλειψη της Νατάλια Γκρέις σ' ένα διαμέρισμα της Λαφαγιέτ στην Ιντιάνα, το 2013, ενώ αυτοί μετακόμισαν στον Καναδά έναν μήνα αργότερα και έκοψαν κάθε επικοινωνία για να γλιτώσουν.

Η ιστορία έχει όλα τα συστατικά ταινίας τρόμου, αφού, παρά τις κατηγορίες για εγκατάλειψη ανηλίκου, η Μπαρνέτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην DailyMailTV τονίζει ότι οι Αρχές δεν έλαβαν υπ' όψιν πως, σε αντίθεση με τα έγγραφα της υιοθεσίας που εμφάνιζαν το κορίτσι από την Ουκρανία ως εννέα ετών, αυτό ήταν ενήλικο. Η Αμερικανίδα τονίζει ότι τα πραγματικά θύματα σε αυτή την ιστορία ήταν η ίδια και η οικογένειά της, που ζούσαν υπό καθεστώς τρόμου τα τελευταία χρόνια από την υιοθετημένη κόρη της, η οποία τους απειλούσε να τους μαχαιρώσει στον ύπνο τους, την έσπρωξε σ' έναν ηλεκτροφόρο φράκτη και έριξε χλωρίνη στον καφέ της.

Ζωγραφιές

«Ζήσαμε το θρίλερ ''Orphan''.

Έγραφε σημειώματα και έκανε ζωγραφιές που έδειχναν ότι θέλει να σκοτώσει μέλη της οικογένειας, τα τύλιγε σε μια κουβέρτα και τα έβαζε στην αυλή» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπαρνέτ.

«Στα ΜΜΕ έχω εμφανιστεί ως κάποια που έχει κακοποιήσει παιδί, αλλά δεν υπάρχει παιδί στην ιστορία» υποστηρίζει. «Η Νατάλια ήταν πάντα γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενηλίκου. Δεν ψήλωσε ούτε εκατοστό, κάτι που έπρεπε να συμβεί ακόμα και σε παιδί με νανισμό. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι έπασχε από οξύ ψυχικό νόσημα που έχουν μόνο οι ενήλικες. Πηδούσε πάνω σε αυτοκίνητα εν κινήσει, άφηνε σημάδια με αίμα στους καθρέφτες. Δεν κάνει τέτοια πράγματα μικρό παιδί» καταλήγει η μητέρα ενός αγοριού με αυτισμό, το οποίο κατάφερε να μεγαλώσει υποδειγματικά και να κάνει την πρώτη ακαδημαϊκή του δημοσίευση στα 12 του χρόνια!

Η Μπαρνέτ υποστηρίζει ότι μεγάλωνε και τη Νατάλια, την οποία υιοθέτησαν για να έχει ένα αδερφάκι ο γιος της, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα