Το «Κάτω Παρτάλι» αντιμέτωπο με νέες περιπέτειες στη Σίφνο

TV GOSSIPΤο «Κάτω Παρτάλι» αντιμέτωπο με νέες περιπέτειες στη ΣίφνοΠέμπτη, Νοέμβριος 13, 2014 - 17:11

Πώς θα ξεκινήσει το «Κάτω Παρτάλι» στις 12 Ιανουαρίου; Αν και θα βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, θα χαρεί το μάτι μας θάλασσα! Οπως έχουμε ήδη γράψει, ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου έστειλε τους ήρωές του στην όμορφη Σίφνο, ώστε να ξεφύγουν από τις εξελίξεις και τις περιπέτειες που τους ακολουθούν. Ετσι, στα δύο πρώτα επεισόδια θα δούμε τους αγαπημένους ήρωες να κάνουν άνω κάτω το γραφικό νησί των Κυκλάδων με τα καμώματά τους.


Τα γυρίσματα ήταν άκρως διασκεδαστικά,

ενώ υπήρχαν σκηνές που γυρίστηκαν με τα χίλια ζόρια -όπως εκείνο που έθαψαν τη Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) στην άμμο- αφού οι υπόλοιποι ηθοποιοί και οι τεχνικοί δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν, την ώρα που εκείνη απολάμβανε τη λασποθεραπεία της. Μετά βέβαια τα γέλια τούς βγήκαν βγήκαν ξινά, αφού η Βίκυ έφυγε από τη Σίφνο με πατερίτσες, έχοντας τραυματίσει άσχημα το πόδι της, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για την ερχόμενη εβδομάδα και η θεατρική παράσταση «Ντόλλυ, η προξενήτρα», στην οποία πρωταγωνιστεί.


Κοσμοπολίτικο αέρα στη σειρά και στην παραλία Καμάρες θα δώσουν η Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη), η οποία εμφανίζεται με κιμονό, και ο Μανώλης (Μίνως Θεοχάρης) με ρετρό μαγιό και καπέλο. Μάλιστα ο φοβερός Λευτέρης Παπαπέτρου φαντάστηκε την εκκεντρική Βίβιαν ως άλλη... Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδά το «Θάλασσα πλατιά, σ' αγαπώ γιατί μου μοιάζεις...», ενώ ο βαρκάρης που επιλέχθηκε από την παραγωγή αποδείχτηκε και άριστος ηθοποιός!


Βέβαια, ο χαμός έγινε όταν πάτησε το πόδι του στο λιμάνι ο Θανάσης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης). Στην Απολλωνία ο γοητευτικός και μάγκας γεωπόνος έβαλε στο «παπάκι» την κοκέτα Βίβιαν, η οποία δεν ξέρει από... βέσπα, αλλά μόνο από Mercedes, γι' αυτό κι έκανε τον σταυρό της προτού βάλει ταχύτητα ο Θανάσης. Εκείνος πήγε στο νησί για να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην κακομαθημένη κοπέλα, η οποία μάλιστα μένει άναυδη όταν τον βλέπει μπροστά της στη βεράντα του σπιτιού που νοικιάζει με τον αδελφό της Κωνσταντίνο (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Ομως ο Θανάσης δεν έχει πάει στη Σίφνο μόνο για τη Βίβιαν, αλλά και για να ανακοινώσει στον Μανώλη ότι η αρραβωνιαστικιά του, η Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου) είναι έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα