Το δράμα του Σίμου! «Μπήκα στο “Survivor” για την άρρωστη μητέρα μου»

16:45 5/4/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο δράμα του Σίμου! «Μπήκα στο “Survivor” για την άρρωστη μητέρα μου»Παρασκευή, Απρίλιος 5, 2019 - 16:43

❱❱ Το άγνωστο δράμα πίσω από τη συμμετοχή του στο «Survivor» αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος (φωτό) σε συνέντευξή του

«Ηθελα το χρηματικό έπαθλο για να βοηθήσω τη μητέρα μου, η οποία πρέπει να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στην καρδιά και τα χρήματα που

χρειάζονται είναι πολλά» εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης και πανελίστας σε εκπομπή του Open στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και συνέχισε με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα: «Εχω χρεωθεί μέχρι το ταβάνι με το μαγαζί μας, γιατί, όπως γνωρίζουν όλοι, είναι δύσκολες εποχές. Να φανταστείς έπαιρνα χρήματα από την τηλεόραση και πλήρωνα τα ψάρια που χρωστούσα. Από την άλλη, ήθελα να ξεφύγω και λίγο από την καθημερινότητα. Δουλεύω εδώ και 11 χρόνια στην Ψαραγορά, ήθελα κι εγώ να κάνω κάτι διαφορετικό, να ζήσω την εμπειρία» ανέφερε.

Τα ομοφοβικά σχόλια

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός απασχόλησε τη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό με κάποια σχόλια που έκανε μέσα στο παιχνίδι και χαρακτηρίστηκαν ομοφοβικά.

Απευθυνόμενος τότε στον συμπαίκτη του Βασίλη Βασιλικό, είχε πει: «Αμα τη... γρατζουνάς την όπισθεν», προκαλώντας τα αρνητικά σχόλια όσων βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής «Survivor Πανόραμα».

Η παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου, μάλιστα, περιέγραψε τη συμπεριφορά του ως «αλήτικη». Ο Σίμος τοποθετήθηκε και σε αυτό, αναφέροντας πως πρόκειται για παρεξήγηση και ότι τον «δίκασαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα