Τι τρέχει με τον φρεσκοχωρισμένο Τσιμιτσέλη και τη Γερονικολού

SHOWBIZΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ - ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥΤι τρέχει με τον φρεσκοχωρισμένο Τσιμιτσέλη και τη ΓερονικολούΠέμπτη, Μάρτιος 15, 2018 - 15:57

❱❱ Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι

Είναι πράγματι το νέο hot ζευγάρι της showbiz ή υπάρχει... καπνός χωρίς φωτιά; Η πληροφορία περί ειδυλλίου ανάμεσα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στην Κατερίνα Γερονικολού κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο κανείς τους δεν την έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει ακόμα.

Ο

πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου» και η ωραία ενζενί γνωρίστηκαν το 2014 παίζοντας μαζί στην ταινία «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», ενώ βρέθηκαν ξανά στο ίδιο πλατό το καλοκαίρι του 2016 για τις ανάγκες των γυρισμάτων της κινηματογραφικής επιτυχίας «The bachelor».

Οι σχέσεις τους τότε ήταν φιλικές μεν, καθαρά επαγγελματικές δε και παρέμειναν έτσι ώσπου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους στην εν λόγω παραγωγή. Την εποχή εκείνη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Βάσω Λασκαράκη και περνούσαν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με την κόρη τους Ευαγγελία, ενώ οι φήμες ήθελαν την πρασινομάτα ηθοποιό σε σχέση με τον συνάδελφό της Λευτέρη Ζαμπετάκη, κάτι που η ίδια διέψευσε αργότερα.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, τον Σεπτέμβριο του 2017, ο ζεν πρεμιέ και η σύζυγός του κατέθεσαν αγωγή διαζυγίου, ανακοινώνοντας μάλιστα και το γεγονός στα μέσα ενημέρωσης και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Ο Γιάννης τότε έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, συνεχίζοντας να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εν συνεχεία φημολογήθηκε ότι έκανε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Ελα στη θέση μου» Ευαγγελία Συριοπούλου, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Οι νέες φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία τον θέλουν να ευτυχεί στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού, στην οποία «χρέωσαν» πρόσφατα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάτι που η ίδια φρόντισε να διαψεύσει επίσης. Για τον Γιάννη, όμως, τηρεί σιγήν ιχθύος, τουλάχιστον για την ώρα...

Μαζί στο «Bachelor 3»

Επίσης, η ίδια παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της: «Υπάρχει κατανόηση, θέλει λίγη υπομονή. Βασικά ξεκλέβουμε χρόνο από τον ύπνο μας για να υπάρχει συνάντηση, γιατί λείπω και εκτός, έχω και το θέατρο...» είπε η ηθοποιός, η οποία ταξιδεύει συχνά στην Καλαμπάκα για τα γυρίσματα του «Τατουάζ», ενώ εμφανίζεται στην παράσταση «Φιλουμένα». Ωστόσο, οι επαγγελματικοί δρόμοι της ίδιας και του Γιάννη αναμένεται να συναντηθούν ξανά και μάλιστα σύντομα στα πλατό του «Bachelor 3».

Γιάννης ΤσιμιτσέληςΚατερίνα ΓερονικολούΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα