Θρίλερ στην Κύπρο με την άγρια δολοφονία 46χρονης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ στην Κύπρο με την άγρια δολοφονία 46χρονηςΔευτέρα, Αύγουστος 31, 2015 - 14:30

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κύπρο, στην Αστυνομία των βρετανικών βάσεων της Δεκέλειας, για τον εντοπισμό ενός επικίνδυνου 21χρονου Ιρανού κουρδικής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη φρικτή δολοφονία της 46χρονης μητέρας του.

Η ιστορία που έχει σοκάρει την Κύπρο

θυμίζει υπόθεση από ταινία του μετρ του τρόμου Αλφρεντ Χίτσκοκ. Οπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα, η οποία έφερε πολλά βαθιά τραύματα στον λαιμό (πιθανόν από μαχαίρι ή κατσαβίδι), βρέθηκε ημιθανής μέσα στο αυτοκίνητό της σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας, που είναι κοντά στο στρατόπεδο Victoria Campus.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκαναν αστυνομικοί, οι οποίοι έπειτα από πληροφορία μετέβησαν στον χώρο στάθμευσης των λεωφορείων του στρατοπέδου και βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επαναφέρουν τη 46χρονη, ωστόσο προτού εκείνη μεταφερθεί στο νοσοκομείο εξέπνευσε, ενώ οι ιατροδικαστές που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι βρισκόταν πολλές ώρες αβοήθητη στο αυτοκίνητο. Πλέον οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στον εντοπισμό του 21χρονου γιου του θύματος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία και τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Οι βρετανικές βάσεις Δεκέλειας κατασκεύασαν πριν από μερικούς μήνες ένα μικρό οικισμό με λυόμενα σπίτια, στα οποία μεταφέρθηκαν ορισμένες οικογένειες πολιτικών προσφύγων από το Ιράκ από τον οικισμό Ρίτσμοντ (εντός των βάσεων), όπου ζούσαν για περίπου 15 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα