Θλίψη για τον πρόωρο χαμό παίκτη του «The Voice»

SHOWBIZΘλίψη για τον πρόωρο χαμό παίκτη του «The Voice»Τρίτη, Ιανουάριος 15, 2019 - 14:25

❱❱ Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου πρώην παίκτη του ελληνικού «The Voice»

Πρόκειται για τον μόλις 24 χρόνων Δαυίδ Καναβό, ο οποίος είχε πάρει μέρος στον περσινό κύκλο του δημοφιλούς talent show και είχε φτάσει μέχρι τα live.

Τη

δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο «The Voice», ο οποίος ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα». Ο νεαρός ερμηνευτής είχε εξομολογηθεί στην κάμερα του talent show ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια, η οποία σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Ερμηνεία

Για την ιστορία, ο 23χρονος τότε, ο οποίος είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, διαγωνίστηκε στον περσινό κύκλο του μουσικού σόου και είχε ξεσηκώσει τους κριτές Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη, Ελενα Παπαρίζου και Κωστή Μαραβέγια με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Thinking out loud» του Ed Sheeran.

Οταν όλοι τους τον διεκδίκησαν, εκείνος επέλεξε να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Παρότι δεν έφτασε στον τελικό του παιχνιδιού, καθώς αποχώρησε στο δεύτερο live ερμηνεύοντας το «Θεός αν είναι», είχε δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον coach του. Γι’ αυτό και ο Μουζουράκης, που είχε πιστέψει στο ταλέντο του, τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα