Θαυμαστές του Γιώργου Νταλάρα ακόμα και στη μακρινή Οδησσό

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Θαυμαστές του Γιώργου Νταλάρα ακόμα και στη μακρινή ΟδησσόΤετάρτη, Μάρτιος 28, 2018 - 16:10

❱❱ Σίμος Κεδίκογλου και Μάριος Γεωργιάδης στη συναυλία που έγινε στην Ουκρανία

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγούδησε για τους Ελληνες της Οδησσού προς τιμήν της 25ης επετείου της αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεων Πειραιά - Οδησσού.

Η γιορτή έγινε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στην Οδησσό της Ουκρανίας,

φυσικά με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μπούμπουρα, που ως γνωστόν υπερασπίζεται τον Ελληνισμό όπου υπάρχει. Ο βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου αλλά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που άκουσαν τον Γιώργο Νταλάρα να τραγουδά «Τα τραγούδια μας», όπως ήταν ο τίτλος της θεματικής του.



Αλλωστε, και ο Σίμος αλλά και ο Μάριος συνδέονται φιλικά με την οικογένεια Μπούμπουρα. Η συναυλία δόθηκε στο κτίριο της Κρατικής Φιλαρμονικής της όμορφης Οδησσού, της ιστορικής πόλης στην οποία ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει συνομίλησε με τους δύο βουλευτές, που δήλωσαν φανατικοί θαυμαστές του!

Γεράσιμε, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!

❱❱Τα έγραφε η στήλη χθες, αναφερόμενη στο θεατρικό έργο που παίχτηκε στη Βουλή, ότι ίσως ο Σκιαδαρέσης την καλοβλέπει.
Κι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, του πηγαίνει κιόλας πάρα πολύ το βήμα της Βουλής. Γεράσιμε, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!
Την παράσταση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και οι αντιπρόεδροι Γιώργος Βαρεμένος, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και Σπύρος Λυκούδης.

❱❱Σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά δίκτυα ειδήσεων έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ουάσινγκτον. Μαθαίνω από ομογενείς μας ότι τον άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον και πως γνώρισαν καλύτερα τον Κυριάκο. Η συνέντευξή του έκανε αίσθηση. Αλλωστε, η Newsmax Media που τον φιλοξένησε είναι ένας από τους σημαντικότερους ομίλους ΜΜΕ στις ΗΠΑ, με πάνω από 12.000.000 φόλοουερς, που λέμε λαϊκά.

Ο Κυριάκος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το μεταρρυθμιστικό του σχέδιο, τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παππά, εσύ superstar!

❱❱Σαν superstar κινήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ανάμεσα στον σπουδαίο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, σε εκδήλωση για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας του υπουργείου με θέμα «Νέο Επενδυτικό Κίνητρο για την Παραγωγή Κινηματογραφικών Οπτικοακουστικών Εργων στην Ελλάδα».
Ο υπουργός κατέβηκε τη σκάλα του θεάτρου καταχειροκροτούμενος και δίπλα του ήταν ηθοποιοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες και πλήθος καλλιτεχνικού κόσμου. «Καλούμε τους ανθρώπους του κλάδου να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία, να τη βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Ο κόσμος της δημιουργίας μπορεί να παίξει ρόλο ατμομηχανής, πολλαπλασιάζοντας τα θετικά μηνύματα για μια Ελλάδα που ανακάμπτει» είπε ο Νίκος Παππάς. Στο περιθώριο της βραδιάς τα είπε λιγάκι με τον Γιάννη Σμαραγδή, τον Δημήτρη Πιατά, τον Πέτρο Φιλιππίδη και άλλους.

(!)

Από τους σπουδαιότερους ζωόφιλους της Βουλής είναι ο Κερκυραίος βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, ο Νίκος κι ο Βασίλης να μην αντιδράσουν στο περίεργο αυτό νομοσχέδιο για τα ζώα, που τελικά αποσύρθηκε.
Παράλογες και πρόχειρες ήταν οι διατάξεις στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα, κι έτσι οι «ειδικοί» το μάζεψαν άρον άρον! Ετσι, τώρα ο Μπάιρον, το μικρότερο σκυλάκι της οικογένειας Δένδια, μπορεί να κοιμάται ήσυχο. Το ίδιο και η Φάτσα, το λευκό λαμπραντόρ του Κικίλια. Μακριά από τον Τσιρώνη και όλα καλά!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα