Τέλος το «τρίο» χωρίς την Ντρίο! Κλάματα και οδυρμός στο «Next Top Model»

SHOWBIZ«Drama queens» στην αποχώρηση της ΜέγκιΤέλος το «τρίο» χωρίς την Ντρίο! Κλάματα και οδυρμός στο «Next Top Model»Τετάρτη, Νοέμβριος 14, 2018 - 14:15

❱❱ Πολύ κλάμα από Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη μετά τη διάλυση της «τριάδας της φωτιάς»
❱❱ Τρελό πάρτι στο twitter για τον θηλυκό «Φατσέα»! Η ίδια δηλώνει πολύ περήφανη για τα ελληνικά της και ότι έχει πτυχίο στο Aγγλικό Δίκαιο

Κλαυθμός και οδυρμός για την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο! Ο -κατά πολλούς- «εγκέφαλος» της «τριάδας της φωτιάς» είναι εκτός «Greece’s Next Top Model» και οι σκηνές που ζήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, με την ανακοίνωση του ονόματός της, θύμισαν κάτι από... αρχαία τραγωδία!

Πρωταγωνίστριες; Οι φίλες της -και μέλη της κλίκας- Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη, οι οποίες βαλάντωσαν στο κλάμα! Και θα ήταν πράγματι μια συγκινησιακά φορτισμένη αποχώρηση, αν τα υπόλοιπα κορίτσια του «GNTM», που τις παρακολουθούσαν από απόσταση, δεν έκαναν λόγο για... θέατρο, καθώς οι σχέσεις των τριών, τις τελευταίες ημέρες, δεν ήταν καλές.

Μάλιστα, το βράδυ που προηγήθηκε της αποχώρησης, τα κορίτσια του reality μόδας είχαν την ιδέα να παίξουν το παιχνίδι τού αναπτήρα, στο οποίο έκαναν ερωτήσεις η μία στην άλλη.

Εκεί όπου ξέφυγε η κατάσταση ήταν όταν η Μικαέλα ρωτήθηκε ποια θεωρεί ότι λέει ψέματα και έδωσε τον αναπτήρα στην Εύη.

Μετά το παιχνίδι, οι τρεις τους οδηγήθηκαν στην κουζίνα και άρχισαν έναν απίστευτο καβγά. Την επομένη, βέβαια, φάνηκε να τα έχουν ξαναβρεί... Ηταν, όμως, αργά για την «τριάδα της φωτιάς»!

Η Μέγκι δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει πίσω της την πόρτα του «GNTM» και το twitter κήρυξε... τριήμερο εθνικό πένθος για τον «Φατσέα» της καρδιάς του!

«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3ήμερο πένθος, οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες ως φόρος τιμής προς αυτό το άτομο, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο, που έδινε ζωή στις Δευτέρες και τις Τρίτες μας» έγραψαν και ακολούθησαν ακόμη πολλά μηνύματα: «Ενιωσα σήμερα την ευχαρίστηση που ένιωσε η Θεοπούλα όταν έφυγε η κοντή!», «Μέγκι, σήκω πάνω, πες ένα “ντρέπομαι που συμμέτεξα στην τριάδα”».

Δύσκολη γλώσσα

Χθες το πρωί, η Μέγκι βρέθηκε στο πρωινό του Star, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι υπερήφανη για τα ελληνικά της!

«Είμαι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα και ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Τώρα είμαι 25. Οταν ήρθα, πήγα σε αμερικάνικο κολέγιο. Ολα τα έκανα στα αγγλικά. Τα ελληνικά τα έμαθα από μόνη μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τα ελληνικά μου, γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα. Αγαπάω την Ελλάδα. Τελείωσα το λύκειο στη Θεσσαλονίκη και μετά πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία. Εχω πτυχίο. Το πήρα φέτος, πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο Αγγλικό Δίκαιο» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα