Ταξιδάκι στη Γιούτα για τον Αδωνι και την Ευγενία

SHOWBIZΤαξιδάκι στη Γιούτα για τον Αδωνι και την ΕυγενίαΔευτέρα, Μάιος 30, 2016 - 13:36

Στη... Γιούτα, φίλοι μου, στη Γιούτα!! Ο Αδωνις Γεωργιάδης πήρε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, και ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καλεσμένοι του κυβερνήτη της Γιούτα, Γκάρι Χέμπερτ, και είπαν να μη χάσουν την ευκαιρία να συμπεριφερθούν σαν... κλασικοί τουρίστες! Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η γυναίκα του δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν σημαντικά μέρη στη Γιούτα και να αναρτήσουν στο διαδίκτυο τα... κατορθώματά τους.

Μία από τις εκδρομές τους, λοιπόν, έγινε στο εθνικό πάρκο αψίδων της Γιούτα, γνωστό και ως MOAB, το οποίο είναι γνωστό για την ύπαρξη περισσότερων από 2.000 φυσικών αψίδων από ψαμμίτη, όπως η παγκοσμίως διάσημη Delicate Arch. Ο Αδωνις και η Ευγενία πήραν πόζα και έβγαλαν την απαραίτητη σέλφι, την οποία μοιράστηκε ο πολιτικός με τους followers του στο twitter. Μεταξύ των υποχρεώσεων του Αδωνη -πάντα συνοδευόμενος από τη μαέστρο σύζυγό του- ήταν και η επίσκεψη στην ελληνική κοινότητα της αμερικανικής πολιτείας και στο μουσείο που διατηρούν οι ομογενείς στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε, ωστόσο, και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Πράις. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κλήθηκε για να παραβρεθεί στο συνέδριο για την ενέργεια.

Keywords