«Τάμα στην Παναγία» της Τήνου θα κάνει ο Τσίπρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος «Τάμα στην Παναγία» της Τήνου θα κάνει ο ΤσίπραςΠαρασκευή, Μάρτιος 16, 2018 - 20:38

❱❱ Θα επισκεφθεί το νησί όπου έχει σπίτι και ο Κυριάκος, ελπίζοντας σε βοήθεια από τη Χάρη της

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Αλέξης Τσίπρας, πηγαίνοντας στην Τήνο,

θα κάνει «τάμα στην Παναγία», για να ησυχάσει λίγο από τα καταιγιστικά προβλήματα «εντός, εκτός και επί τα αυτά».
Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα που ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στα... λημέρια Μητσοτάκη, καθώς είναι γνωστό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λάτρης του νησιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (μικρή φωτό) είχε μάλιστα αγοράσει σπίτι εκεί σε ανύποπτο χρόνο, τότε δηλαδή που η Τήνος δεν ήταν must προορισμός. Το σπίτι του Κυριάκου είναι στην παραθαλάσσια περιοχή Αγιος Πέτρος (δίπλα στην Καρδιανή) και ο πρόεδρος το επισκέπτεται πολύ συχνά από την άνοιξη και μετά.

Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, θα πάει αρχικά στη Σύρο, όπου θα εγκαινιάσει την α' φάση του έργου διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό διασυνδεδεμένο σύστημα υψηλής τάσης, κι ύστερα στην Τήνο. Σαν να μου φαίνεται ότι τώρα που ανοίγει ο καιρός ανοίγει κι η όρεξη στον ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές. Αλλιώς τι νόημα έχουν όλα αυτά τα «σούρτα-φέρτα»; Μαθαίνω δε από βουλευτές του κυβερνώντος αλλά και άλλων κομμάτων ότι προετοιμάζονται άπαντες για την ανοιξιάτικη έκπληξη.

Παρά τις φωνές Κακλαμάνη έκαναν τη Βουλή «Τούμπα»

❱❱«Δεν θα κάνουμε τη Βουλή Τούμπα» είπε χθες από την έδρα του στο προεδρείο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης (φωτό). Ο ίδιος παρακολουθούσε αποσβολωμένος να τσακώνονται ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης (των ΑΝ.ΕΛ.) και ο Αριστείδης Φωκάς (Ενωση Κεντρώων) με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Αλλά παρά τις παρεμβάσεις Κακλαμάνη, που παρεμπιπτόντως είναι ολυμπιακάκιας, η Βουλή όχι μόνο έγινε Τούμπα, αλλά ήρθαν και όλα τούμπα από αυτά που ακούστηκαν, δηλαδή τα βαριά τα λόγια της κερκίδας!

Η «γαλάζια» Αντωνίου πάει στη Ρωσία για τις εκλογές

❱❱Η Μαρία «κατακτά» τη Μόσχα! Παρατηρήτρια των ρωσικών εκλογών θα είναι η βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου (φωτό), που πέταξε χθες το μεσημέρι για την όμορφη ρωσική πρωτεύουσα. Και φυσικά ποιον άλλον θα έστελναν, παρά την Καστοριανή βουλευτή που ξέρει και από γούνες και από Ρώσους. Είναι τυχερή η Μαρία, καθώς οι ρωσικές εκλογές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και παγιώνεται ακόμη περισσότερο, όπως όλα δείχνουν, το φαινόμενο Πούτιν. Αν τον συναντήσει κιόλας θα είναι ό,τι καλύτερο, αφού ο Ρώσος πρόεδρος είναι πιο δημοφιλής διεθνώς και από τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Στο ΣτΕ η Δούρου κατά των πλευρικών διοδίων

❱❱Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της δημιουργίας πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Βαρυμπόμπης και του Αγίου Στεφάνου κατέθεσε χθες η Ρένα Δούρου. «Η αυτοδιοικητική μας βούληση αγνοείται» είπε χαρακτηριστικά ως προς αυτό ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, μετά την κατάθεση στο Ε' τμήμα του ΣτΕ αίτησης ακύρωσης της σχετικής υπουργικής απόφασης.
Και να ήταν μόνο η αυτοδιοικητική βούληση που αγνοείται, κύριε αντιπεριφερειάρχη μου; Εδώ αγνοείται η άλλοτε φιλικότατη σχέση Τσίπρα - Δούρου, όπως επίσης αγνοείται και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα διόδια, έτσι όπως το είχατε υποσχεθεί στους κατοίκους της Δροσιάς, της Σταμάτας, της Ανοιξης, του Κρυονερίου, του Αγίου Στεφάνου και ούτω καθ' εξής.

(!)

Μετά την «ανταλλαγή πυρών» με τη συριζαία συνάδελφό του Αννέτα Καββαδία (μικρή φωτό), ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος πήγε για φαγητό σε κεντρικό ρεστοράν της οδού Βουκουρεστίου. Ως γνωστόν, τα δύο «συνεταιράκια» στην κυβέρνηση μάλωσαν γιατί η Αννέτα φωτογραφήθηκε στο συνέδριο του κουρδικού κόμματος και αυτό δεν άρεσε στον Δημήτρη.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μόλις είδαν τον βουλευτή τον ρώτησαν τι θα γίνει με τους ΑΝ.ΕΛ. και τις διαφωνίες τους με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνεχίσουν και για πόσο να τον στηρίζουν; Ακόμη και στη Βουλή, εάν δει κανείς τους βουλευτές των μεν και των δε, πηγαίνουν τοίχο τοίχο!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα