«Συγγενής μου με είχε σκλάβο του σεξ από τότε που ήμουν παιδάκι»

ΚΟΣΜΟΣΦΡΙΚΗ«Συγγενής μου με είχε σκλάβο του σεξ από τότε που ήμουν παιδάκι»Δευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 16:10

Σε ηλικία που θα έπρεπε να παίζει ξέγνοιαστος, ήταν σεξουαλικό υποχείριο στενού συγγενούς του και ζούσε καθημερινά τον απόλυτο εφιάλτη. Ο Ζερόμ Ελαμ από τη Φλόριντα από ηλικία πέντε ετών κι επί επτά ολόκληρα χρόνια εκδιδόταν από τον συγγενή του σε εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας του Τζάκσονβιλ, αναγκαζόταν να κάνει χρήση ναρκωτικών και να παίρνει μέρος σε ταινίες παιδικής πορνογραφίας, κερδίζοντας χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για λογαριασμό του.

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WTLV είπε ότι τη δεκαετία του '70, όταν ήταν παιδί, ο συγγενής του τον έπαιρνε ακόμη και από το σχολείο προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις των πελατών του. Αυτοί ήταν συχνά γιατροί και δικηγόροι, οι οποίοι, όπως είπε, ήταν σεβαστά μέλη της πόλης, όμως «είχαν και μια σκοτεινότερη πλευρά». Τον χτυπούσαν και τον βίαζαν σε ξενοδοχεία, αποθήκες, τροχόσπιτα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος ζητούσαν από τον συγγενή του να τον οδηγήσει.

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν όρια στη διαστροφή που είχαν οι παιδεραστές και γι' αυτό πλήρωναν μεγάλα χρηματικά ποσά. Υπήρχαν παιδιά τα οποία έσφιγγαν στον λαιμό μέχρι να λιποθυμήσουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις τους. Το ίδιο έκαναν και σε εκείνον και μάλιστα τον χτυπούσαν βάναυσα, αν δοκίμαζε να το σκάσει ή να ειδοποιήσει κάποιον.

Μια φορά μάλιστα, όταν προσπάθησε να μιλήσει σε κάποιο γιατρό για όσα βίωνε, τον χτύπησαν τόσο άγρια, που του έσπασαν τρία πλευρά. Η απόγνωσή του έγινε τόσο μεγάλη, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ηταν τότε που του δόθηκε η ευκαιρία να το σκάσει και να κερδίσει την ελευθερία του. Τον πήγαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και όταν ανέλαβε τις δυνάμεις του, κατάφερε να τους ξεφύγει, αρχίζοντας μια καινούργια ζωή. Οπως τόνισε ο Ζερόμ Ελαμ, αποφάσισε να διηγηθεί τώρα την ιστορία του, έτσι ώστε να ενθαρρύνει και άλλα θύματα του σεξουαλικού εμπορίου να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πάρουν πίσω τις ζωές τους.

Keywords
Αναζητήσεις
σκλαβος ιστοριες πορνο
Τυχαία Θέματα