«Σύναξη» yachts για τα βαφτίσια του καλοκαιριού

15:48 6/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Σύναξη» yachts για τα βαφτίσια του καλοκαιριούΣάββατο, Αύγουστος 6, 2016 - 15:00

Στα καλύτερά τους βρίσκονται αυτή την εποχή οι λάτρεις του yachting, που οργώνουν με τις πολυτελείς θαλαμηγούς τους από τις Κυκλάδες και το Ιόνιο ως τις γαλλικές και τις ιταλικές ακτές.

Η μεγάλη σύναξη των glam θαλαμηγών αναμένεται αυτό το weekend

στην Αντίπαρο, λόγω της βάφτισης της κόρης του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου. Ηδη εδώ και μέρες στο λιμάνι της Πάρου είναι αγκυροβολημένη η θαλαμηγός του Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και τα yachts της οικογένειας Μαρτίνου.

Στην Αντίπαρο πάντως την παράσταση κλέβει το 50μετρο «Barracuda» με τα τρία κατάρτια και τα χαρακτηριστικά μοβ πανιά. Πρόκειται για το yacht του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, ο οποίος περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του με τη σύντροφό του Κυβέλη Μελετοπούλου και την κόρη τους στην ήσυχη Αντίπαρο, με εξορμήσεις στις Κυκλάδες. Με νοικιασμένο σκάφος ο διάσημος μετρ Valentino απολαμβάνει τις διακοπές του στον Αργοσαρωνικό, ενώ από το Πόρτο Χέλι κρουαζιέρα στην Κρήτη κάνει με τη θαλαμηγό της η κυρία της ναυτιλίας Μελίνα Τραυλού με τον σύντροφό της Βασίλη Πατέρα και φίλους τους.

Στη Μύκονο

Κλασικά στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου βρίσκεται αγκυροβολημένο το yacht «Odyssey» του Περικλή και της Κατερίνας Παναγοπούλου που πραγματοποιεί κοντινά ταξίδια μέχρι το λιμάνι της Σύρου, είτε για να παρακολουθήσει το ζεύγος τη συναυλία του κουμπάρου τους Σταύρου Ξαρχάκου είτε για να συναντήσει τον καλό του φίλο Αντώνη Κομνηνό, που διαθέτει στο νησί το ωραιότερο αρχοντικό σπίτι. Στη Μύκονο κινείται ακόμα το «Anna Eva» του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, ενώ το «MIMA» του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου την έκανε για Σίφνο. Οι περισσότεροι πάντως «καπεταναίοι» ως είθισται κάθε Αύγουστο εγκαταλείπουν τη Μύκονο και ανεβαίνουν στο Ιόνιο.

Η Μαριάννα Λάτση είναι στην Κέρκυρα, όπου στη θαλαμηγό «Paris» φιλοξενείται, μεταξύ άλλων, ο καλός της φίλος και δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Από τη Μύκονο στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο συγκρότημά τους «Porto Carras» βρέθηκαν με το σκάφος τους «My Toy» ο Ανδρέας και η Αθανασία Στέγγου, φιλοξενώντας τη Βερόνικα Πάστρα και τον σύζυγό της Ζαννή Φραντζέσκο.

Οσο για τα σκάφη που εντοπίσαμε να κινούνται σε Μονακό, St. Tropez, Capri, Cala di Volpe, Positano και Portofino, ήταν η 50μετρη θαλαμηγός «Drad» του δρα Ιωάννη Κούστα και της καλλονής μνηστής του Δήμητρας Μέρμηγκα και η 50 μέτρων θαλαμηγός «Esmeralda» του εφοπλιστή Πόλυ Χατζηιωάννου.

Keywords
Αναζητήσεις
βαφτισια μωρου ντινου κοκκαλη αταλαντης μαρτινου, λαλιωτης ιωαννης εφοπλιστης
Τυχαία Θέματα