Στο σκαμνί αστυνομικός και δύο φίλοι του για τον βιασμό δικαστίνας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ βόλτα στο Γκάζι και τα χάπια στο ποτό της 44χρονηςΣτο σκαμνί αστυνομικός και δύο φίλοι του για τον βιασμό δικαστίναςΣάββατο, Οκτώβριος 13, 2018 - 15:00

❱❱ Αστυνομικός, νοσηλευτής και μπάρμαν κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίησή της

Ενας αστυνομικός, ένας νοσηλευτής και ένας μπάρμαν, όλοι 35 ετών, που κατηγορούνται ότι βίασαν μια δικαστική λειτουργό (!) το 2010 στην Αθήνα, κάθονται στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας ύστερα από μήνυση που κατέθεσε το 44χρονο θύμα.

Η γυναίκα γνώρισε τον αστυνομικό το καλοκαίρι του 2009 στην Ιο, όπου παραθέριζαν, και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις, ενώ, όταν επέστρεψαν στην πρωτεύουσα, συνέχισαν να βγαίνουν μαζί. Μάλιστα, ήταν και διαδικτυακοί φίλοι, με τη δικαστικό να ανεβάζει συχνά στο facebook φωτογραφίες από κοινές εξόδους τους. Σύμφωνα με τη μήνυση της 44χρονης, στις 13 Φεβρουαρίου 2010 έδωσε ραντεβού με τον ένστολο σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όπου εργαζόταν κάποιος φίλος του, και εκεί γνώρισε τον νοσηλευτή που είναι γνωστός του.

Σύμφωνα με την ίδια, ενώ παρήγγειλε βότκα, της πρόσφεραν ένα ποτό με σκούρο χρώμα και η ίδια υποστηρίζει ότι της έριξαν χάπια που περιείχαν τη ναρκωτική ουσία φθοριονιτραζεπάμη. Λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να νιώθει κάποιες παρενέργειες και συγκεκριμένα υπερβολική σεξουαλική διέγερση, μη μπορώντας να ελέγξει τον εαυτό της, όπως λέει. Ο αστυνομικός έφυγε από το μπαρ και την άφησε μόνη της με τον φίλο του νοσηλευτή. Από κει και πέρα, η μνήμη της έχει κενό: «Ξύπνησα στις 11.00 το πρωί της Κυριακής γυμνή σε ένα κρεβάτι, έχοντας δίπλα μου τον φίλο του αστυνομικού που είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο μπαρ. Ρώτησα: “Τι έγινε, τι κάνω εδώ;ˮ κι εκείνος απάντησε: “Δεν θυμάσαι τίποτα; Τρία προφυλακτικά χρησιμοποιήσαμεˮ».

Η δικαστικός έκανε τοξικολογικές εξετάσεις και απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου, έπειτα από εξέταση, εντοπίστηκε στον οργανισμό της η ναρκωτική ουσία φθοριονιτραζεπάμη. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο άντρας οδήγησε τη 44χρονη στο σπίτι του στους Αμπελοκήπους, όπου τη βίασε. «Οι τρεις κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού, δηλαδή ύστερα από συναπόφαση να πραγματώσουν το αδίκημα του βιασμού με σωματική βία, συνισταμένη σε περιαγωγή άλλου σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με ναρκωτικά μέσα, την εξανάγκασαν σε συνουσία» αναφέρεται στο βούλευμα, που εξηγεί τι συνέβη μετά την ανάμειξη του ποτού της με τη ναρκωτική ουσία: «Προκλήθηκε στην παθούσα αμνησία, αδυναμία ελέγχου των μυών, μειωμένη εγρήγορση, ζάλη και μεταβολές στη γενετήσια ορμή της».

Οι κατηγορούμενοι στα υπομνήματά τους έχουν αρνηθεί τα αδικήματα που τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι ότι δεν έριξαν κάτι στο ποτό της και πως η δικαστικός πήγε στο σπίτι του νοσηλευτή του ΕΚΑΒ με τη θέλησή της. Ωσπου να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, έχουν επιβληθεί από το 2012 και στους τρεις οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ σε καθέναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα