Στα... βάσανα της Αριστεράς και οι μπόμπιρες του Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΌσα παίρνει ο άνεμοςΣτα... βάσανα της Αριστεράς και οι μπόμπιρες του ΤσίπραΔευτέρα, Σεπτέμβριος 30, 2019 - 19:13

❱❱ Η οικογενειακή εμφάνιση στο φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ και η έκπληξη των μικρών με την ανταπόκριση του κόσμου προς τον μπαμπά τους

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Από μικρά στα βάσανα της Αριστεράς τα δυο αγοράκια του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο μπαμπάς τους τα πήρε στο φεστιβάλ Σπούτνικ, για να αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο κλίμα της Αριστεράς.

Ο Αλέξης και η Μπέτυ Μπαζιάνα πήγαν με τον 9χρονο Παύλο και τον 7χρονο Ορφέα στο φεστιβάλ και έγινε χαμός από όσους τους είδαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την είσοδό του για το φεστιβάλ και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να διανύσει την απόσταση από την είσοδο μέχρι την «πλατεία» λόγω του μεγάλου πλήθους.

Περιηγήθηκε στα περίπτερα και έβγαλε δεκάδες selfies. Αναυδοι ο Παύλος κι ο Ορφέας... από την ανταπόκριση του κόσμου προς τον μπαμπά τους.

Μετά την περιήγηση ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένειά του παρακολούθησαν τις συναυλίες στη σκηνή με τη λαϊκή μουσική, συνοδεία φαγητού και λίγου κρασιού.

Λίγο κρασί, λίγο Σπούτνικ κι ο Αλέξης τους, δηλαδή.

Έσυρε τον χορό η Δούρου

«Η 45άρα βάζει κάτω όλους τους εικοσάρηδες στον χορό. Ετσι μας φώναζαν και σταματήσαμε να χορεύουμε βεβαίως βεβαίως» λέει η Ρένα Δούρου, αποκαλύπτοντας με θάρρος την ηλικία της.

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, μέσα στο «τσακίρ κέφι», τα 'σπασε, κοινώς, στο φεστιβάλ Σπούτνικ. Εσυρε τον χορό βάζοντας κάτω τις εικοσάρες του φεστιβάλ. Μπροστάρισσα και στον χορό η Ρένα Δούρου, παρά τα 45 της χρόνια. Αλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες!

Μάλλον θα πάνε να τη δουν... στα κρυφά!

Μιλάμε για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα», που ενώ είχε avant premiere προχθές στο Μέγαρο Μουσικής εντούτοις δεν πήγε ούτε ένας πολιτικός για να τη δει...

Η ταινία προβλήθηκε το σαββατόβραδο σε πρώτη ελληνική προβολή, λίγο πριν βγει την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεν είχε λοιπόν υψηλή πολιτική εκπροσώπηση η ταινία του πρώην υπουργού Οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, εκτός φυσικά από τη βουλευτή του κόμματός του Σοφία Σακοράφα, που ήταν εκεί.

Είχε όμως την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, την Ελένη Κόκκαλη και άλλους, ενώ τον συνάδελφό τους σκηνοθέτη Γαβρά τίμησαν με την παρουσία τους οι Γιάννης Σμαραγδής και Παντελής Βούλγαρης.

Εκεί ήταν και ο Γιώργος με την Αννα Νταλάρα. Το ζεύγος Γιάνη Βαρουφάκη και Δανάη Στράτου, πάντως, έδειχναν ευτυχισμένοι που οι ζωές τους έγιναν ταινία. Και στην περίπτωση της απαστράπτουσας Δανάης η πραγματικότητα ξεπέρασε απείρως τη μυθοπλασία.

Ο Νίκος Παπανδρέου «πάτησε» τα 63

Εξήντα τρία έγραψε χθες το ηλικιακό κοντέρ του Νίκου Παπανδρέου. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε οικογενειακώς.

«Πιο μεγάλος από χθες, πιο νέος από αύριο» δήλωσε για τον εαυτό του ο ίδιος ο Νίκος Παπανδρέου, που προτείνει σε όλους τους τόνους στη Φώφη Γεννηματά τη στροφή στο ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα