Σκοτεινά μυστικά στο σπίτι των Κέλι

ΚΟΣΜΟΣΣκοτεινά μυστικά στο σπίτι των ΚέλιΤετάρτη, Απρίλιος 26, 2017 - 19:24

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αγόρασε το οίκημα και μαζί αποκαλύφθηκαν τα σκάνδαλα της οικογένειας

Εμεινε στην ιστορία για τη χολιγουντιανή φινέτσα της και το παραμυθένιο love story της με τον πρίγκιπα του Μονακό. Αν είχαν όμως φωνή οι τοίχοι του σπιτιού όπου έζησε η Γκρέις Κέλι τα παιδικά χρόνια της, θα αποκάλυπταν σκοτεινά μυστικά και μια σειρά από σκάνδαλα, που θα αμαύρωναν το αψεγάδιαστo image

της.

Από την Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ολα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα, όταν πριν από μερικούς μήνες ο γιος της, πρίγκιπας Αλβέρτος, αγόρασε το «καταραμένο» σπίτι της οικογένειας των Κέλι στην Πενσιλβανία αντί 693.000 ευρώ. Το διώροφο σπίτι, στο οποίο είχε ποζάρει η Γκρέις Κέλι με τον τότε αρραβωνιαστικό της, πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, επιδεικνύοντας το λαμπερό μονόπετρό της από τον οίκο Cartier, στέγαζε επίσης τον μεγαλύτερο αδελφό της, ο οποίος διατηρούσε σχέση με τρανσέξουαλ, και τη μεγαλύτερη, αλκοολική αδελφή της.

Ο Τζον Κέλι Τζούνιορ, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στον χώρο της πολιτικής, είχε τη δεκαετία του '70 επί σειρά ετών σχέση με μια drag queen ονόματι Ρέιτσελ Χάρλοου, γεγονός που αποτελούσε ύψιστη ντροπή για την οικογένεια. Η μητέρα τους Μάργκαρετ Κέλι, ανησυχώντας ότι η αποκάλυψη αυτού του ειδυλλίου θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Ρενιέ, απαίτησε από τον γιο της να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Φιλαδέλφειας.

Η αλκοολική αδελφή

Πρόβλημα για την οικογένεια αποτελούσε και η μεγαλύτερη αδελφή της Γκρέις, η Μάργκαρετ-Πέγκι, η οποία πέθανε από αλκοολισμό, ύστερα από δύο αποτυχημένους γάμους και τη φυγή της 15χρονης τότε κόρης της στην Αϊοβα, μαζί με τον ενήλικο σύντροφό της. Αντίστοιχα, ντροπή για το σόι των Κέλι θεωρούνταν και η ομοφυλοφιλία του θείου Τζορτζ, αδελφού του πατέρα της Γκρέις, ο οποίος ήταν βραβευμένος με Πούλιτζερ.

Παρά τους «σκελετούς» που έκρυβε στις ντουλάπες του το πατρικό της μητέρας του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος θέλησε όχι μόνο να γίνει ιδιοκτήτης του, αλλά και να το μετατρέψει σε μουσείο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα