Σκλάβα του sex για 48 ώρες

ΚΟΣΜΟΣΣκλάβα του sex για 48 ώρεςΣάββατο, Μάρτιος 10, 2018 - 15:00

❱❱ Και νεαρή στιλίστρια καταγγέλλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Γουέστγουικ

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ως «σκλάβα» του σεξ για 48 ώρες στο διαμέρισμα του πρωταγωνιστή της σειράς «Gossip Girl» Εντ Γουέστγουικ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε νεαρή στιλίστρια.

Η Χάλεϊ Καμίλ Φρίντμαν, 23 ετών σήμερα, είναι η τέταρτη γυναίκα που κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό για βιασμό ή σεξουαλική επίθεση. Οι λεπτομέρειες όσων βίωσε στα χέρια του ηθοποιού αναφέρονται στην αγωγή των 129 σελίδων που κατέθεσε μέσω δικηγόρων εναντίον των πρώην εργοδοτών της στο περιοδικό «Kat & Bare», κατηγορώντας τους ότι την άφησαν χωρίς δουλειά όταν αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που έζησε.

Η Φρίντμαν γνώρισε τον Γουέστγουικ σε πάρτι τον Αύγουστο του 2014 και μεταξύ τους υπήρξε στιγμιαία έλξη, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο πολυτελές σπίτι του, όπου άρχισαν να κάνουν συναινετικό σεξ. «Κατά τη διάρκεια, όμως, της πρώτης επαφής τους ο Γουέστγουικ άρχισε να φέρεται βίαια, απαιτώντας από εκείνη να τον στραγγαλίσει ή να τον χαστουκίσει στο πρόσωπο.

Οταν εκείνη αρνήθηκε, έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και άρχισε να τη χαστουκίζει και να τη στραγγαλίζει» αναφέρεται στην αγωγή. Το επόμενο πρωί όχι μόνο αρνήθηκε να την πάει στο σπίτι, όπως του ζήτησε, αλλά άρχισε να τη βιάζει. Το σκηνικό συνεχίστηκε 48 ώρες. Την επομένη η Φρίντμαν επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, ο οποίος διαπίστωσε σημάδια βιασμού, όμως από φόβο δεν τον κατήγγειλε στις Αρχές.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα