Σάλος: Γαμπρός top πολιτικού στο κρεβάτι παρουσιάστριας

COVER STORYΣκάει «βόμβα» που θα κάνει πάταγο στην καλή κοινωνίαΣάλος: Γαμπρός top πολιτικού στο κρεβάτι παρουσιάστριαςΚυριακή, Σεπτέμβριος 29, 2019 - 17:26

❱❱ Ο άνθρωπος των media δεν... κρατιέται μέχρι να βγει το διαζύγιο με τη θυγατέρα της «σιδηράς κυρίας»
❱❱ Τα προβλήματα του ζευγαριού που είχε αποκαλύψει η «Espresso» και τα παραστρατήματα με την ξανθιά πέτρα του... σκανδάλου

Βόμβα μεγατόνων έχει πέσει στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας με τον πολύκροτο χωρισμό κόρης διάσημης πολιτικού με άνθρωπο των media

Μάλιστα, αν και οι συγγενείς της γοητευτικής κοπέλας, με την έντονη κοινωνική ζωή και τους επώνυμους φίλους, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τους τίτλους τέλους του έγγαμου βίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί το σωστό timing και να εκδοθεί το διαζύγιο, εντούτοις ο γαμπρός τους δεν κρατιέται...

Και αυτό διότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έχει ήδη συνάψει δεσμό με γοητευτική ξανθιά παρουσιάστρια, την οποία μάλιστα συνόδεψε πριν από μερικές ημέρες σε κοινωνική εκδήλωση, σπάζοντας τη ρητή εντολή της ισχυρής πεθεράς να μη δώσει καμία αφορμή για κουτσομπολιά που θα πλήξουν το πολιτικό τζάκι...

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ο χωρισμός του ζευγαριού δεν επήλθε και με τόσο πολιτισμένο τρόπο, καθώς ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν η θυγατέρα της πολιτικού είχε πετάξει τον άνδρα της με τις κλοτσιές από το σπίτι, καθώς εκείνος δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά τους, μιας και η εξάρτησή του έκανε το σπιτικό του άνω κάτω.

Η «Espresso» τον Ιούνιο 2017 είχε φέρει με πρωτοσέλιδό της στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα επεισόδιο της ολέθριας σχέσης, την οποία από την πρώτη στιγμή η ισχυρή οικογένεια δεν έβλεπε με καλό μάτι. «Τον έδιωξε με τις κλοτσιές» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος της 26ης Ιουνίου 2017. Τότε ο μεσήλικας σώγαμπρος είχε αναγκαστεί να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι, στα βόρεια προάστια, όπως άλλωστε και τώρα, που ο χωρισμός είναι οριστικός.

Με μία, όμως, διαφορά... Τώρα δεν παρακαλά γονυπετής να τον δεχτεί ο «έρωτας της ζωής» του πίσω, μια και έχει ήδη βρει άλλη αγκαλιά. Ο λόγος για φιλόδοξη ξανθιά παρουσιάστρια, που βρίσκεται επίσης σε διάσταση, με την οποία ο άνθρωπος των media διατηρούσε μέχρι πρόσφατα πολύχρονη φιλία.

Φαίνεται, όμως, πως ο κοινός πόνος του χωρισμού τούς ένωσε και έτσι μέσα από τη φιλία ξεπήδησε ένα φλογερό ειδύλλιο.

Πιτσουνάκια

Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια έσκασαν μάλιστα μύτη σε κοινωνική εκδήλωση, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους σύξυλους. «Μα αυτός δεν είναι παντρεμένος με την...» αναρωτιόνταν οι περισσότεροι, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο ακόμη και για «κέρατο».

Η απάντηση, όμως, ήρθε λίγες ώρες αργότερα από τα χείλη της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία, όταν ρωτήθηκε από παρευρισκόμενο για τον συνοδό της, του είπε «Οχι, αγάπη μου, είναι ο πρώην της κυρίας... και πλέον νυν δικός μου», αφήνοντάς τον άναυδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο άνθρωπος των media είχαν εμφανιστεί μαζί και πριν από μερικούς μήνες σε πολιτική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, όμως, φρόντισαν να μπουν ξεχωριστά, με μία διαφορά τουλάχιστον δέκα λεπτών.

Πλέον, όμως, όπως φαίνεται, ο ασυγκράτητος γαμπρός αποφάσισε να σταματήσει το κρυφτό και να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τόσο τις εντολές της πολιτικής οικογένειας όσο και τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Έτσι, συχνά πυκνά βγαίνει για φαγητό και ποτό στα βόρεια προάστια με την ξανθιά πέτρα του σκανδάλου, έχοντας μαζί τους για ξεκάρφωμα κοινούς τους φίλους, αλλά και σε «ψαγμένα» στέκια στο κέντρο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα