Ρεβεγιόν Πουλόπουλου με την οικογένειά του και τη φίλη Ρένα Κουμιώτη

SHOWBIZΡεβεγιόν Πουλόπουλου με την οικογένειά του και τη φίλη Ρένα ΚουμιώτηΠέμπτη, Δεκέμβριος 29, 2016 - 12:29

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με μια παλιά καλή συνάδελφο και φίλη του, με την οποία είχαν συνεργαστεί στον «Δρόμο», το πιο εμπορικό άλμπουμ της ελληνικής δισκογραφίας, έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο θρύλος του τραγουδιού -που από τα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν και σταμάτησε τις «ζωντανές» εμφανίσεις στην πίστα, κάνει σπάνιες δημόσιες εξόδους- πέρασε την εορταστική βραδιά με τη Ρένα Κουμιώτη σε γνωστό κέντρο της Αθήνας,

που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη.


Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram το συλλεκτικό καρέ, στο οποίο ο 75χρονος καλλιτέχνης πόζαρε με το τσιγάρο στο στόμα, φανερά αλλαγμένος από την τελευταία φορά που τον «συναντήσαμε».

Η σύζυγός του Μπέττυ

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σε όλες τις εξόδους του έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Μπέττυ (η οποία είναι το στήριγμά του εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες), αλλά και την κόρη τους Αντα, που σπουδάζει νομικά και στο παρελθόν έχει δείξει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της ως dj.

Οπως είχε αποκαλύψει ο σπουδαίος ερμηνευτής στην «Espresso», τα τελευταία 20 χρόνια δίνει μάχη με το γλαύκωμα, την πάθηση των ματιών που, όπως μας έχει πει, κληρονόμησε από τον πατέρα του, ενώ για τη θεραπεία της έχει κάνει ήδη δύο επεμβάσεις με λέιζερ.
Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα