Ρατσιστικό ξέσπασμα του Τσάκα για τους παίκτες του Big Brother (video)

14:16 2/9/2020 - Πηγή: Espresso

Χαμός με τα σχόλια του νικητή του πρώτου «Big Brother» στον ΑΝΤ1

«Ενας τρανσέξουαλ, ένας φού…ης, ένας Πακιστανός, μια Αλβανίδα, μια Ρουμανίδα».

Ρατσιστικό παραλήρημα από τον Τσάκα στο facebook. Ο νικητής του πρώτου «Big Brother», στον ΑΝΤ1, Γιώργος Τριανταφυλλίδης ξάφνιασε πολύ δυσάρεστα τα διαδικτυακά πλήθη με το δημόσιο σχόλιο που έκανε για τους συμμετέχοντες στο «Big Brother» της νέας εποχής, στον Σκάι.

«Ενας τρανσέξουαλ, ένας φού…ης,

ένας Πακιστανός, μια Αλβανίδα, μια Ρουμανίδα… Αυτοί όλοι θέλουν να περάσουν το μήνυμα της διαφορετικότητας… Ποιος θα είναι ο αποδέκτης;» έγραψε στον λογαριασμό του, εξοργίζοντας τόσο άλλους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης όσο και τους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε για το θέμα: «Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί», για να συνεχίσει ο Ετεοκλής Παύλου: «Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα. Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο».

Και στα social media ο Τσάκας, πάλαι ποτέ αγαπημένη φιγούρα της τηλεόρασης, δεν βρήκε την υποστήριξη που περίμενε.

Μπορεί κάποιοι να συμφώνησαν μαζί του ως προς την άποψη ότι η παραγωγή του reality συγκέντρωσε τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους για να πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του έκαναν πολλούς να τον αποκαλέσουν «ομοφοβικό» και «ρατσιστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα