Πoυ θα κάνουν Πάσχα οι rich and famous

SHOWBIZΟ,τι και αν συμβαίνει, η Μύκονος θα συγκεντρώνει πάντα celebrities, φλας και σκάφηΠoυ θα κάνουν Πάσχα οι rich and famousΣάββατο, Απρίλιος 30, 2016 - 15:00

Γνωστοί επιχειρηματίες, κοσμικοί και celebrities δεν το βάζουν κάτω και ετοιμάζονται να κάνουν Ανάσταση στα εξοχικά σπίτια που ακόμη διαθέτουν στα in νησιά και στα ντεκ των πολυτελών θαλαμηγών τους και

όχι στο εξωτερικό.

Η εικόνα του φετινού Πάσχα δεν έχει καμία σχέση με όσα διαδραματίζονταν λίγα χρόνια πριν, την εποχή της χλιδής, όταν τα οικονομικά ισχυρά ονόματα της κοσμικής ζωής του παρελθόντος σνόμπαραν τον οβελία της Μυκόνου και έψηναν αρνιά στις εξωτικές Μαλδίβες, στο Μαϊάμι και στο L.A. Φέτος αγαπημένο προορισμό αποτελεί το ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο, στο εκκλησάκι του οποίου θα κάνουν Ανάσταση πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, με πρώτο και καλύτερο τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και την οικογένειά του.

Πολλά είναι τα αναστάσιμα δείπνα και τα πασχαλιάτικα τραπέζια που ετοιμάζονται όπως κάθε χρόνο στις βίλες-απόρθητα φρούρια στο Πόρτο Χέλι, με την παράσταση να κλέβει το κάλεσμα της αρχόντισσας Φωτεινής Λιβανού. Τα παιδιά της, η αδελφή της Αλεξάνδρα Πεταλά και αγαπημένοι φίλοι θα δώσουν το «παρών» στο πασχαλινό πάρτι. Φυσικά και σε όλες τις υπόλοιπες βίλες της περιοχής, όπως των οικογενειών Σαραντοπούλου, Διαμαντίδη, Αφεντάκη, Παναγιωτίδη, θα δοθούν παραδοσιακά γλέντια με οβελίες, ενώ στο αγαπημένο του Πόρτο Χέλι θα γιορτάσει το Πάσχα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Αννα-Μαρία.

Το ίδιο σκηνικό θα παιχτεί και στις βίλες των Σπετσών, που διαθέτουν οι οικογένειες Κουτσολιούτσου, Σπανού, Νομικού. Την Κυριακή του Πάσχα θα δοθεί το καθιερωμένο γλέντι στη βίλα του Μάκη και της Ρούλας Μάτσα με περισσότερους από 100 καλεσμένους - από τον Βασίλη Θεοχαράκη, που ήδη έχει φτάσει στο νησί με τη θαλαμηγό «Bilmar» ως τον Αντώνη Βουράκη. Οσο για τα glam κότερα που ήδη έχουν μποτιλιάρει το λιμάνι των Σπετσών, την παράσταση κλέβει η θαλαμηγός «Esmeralda» του εφοπλιστή Πόλυ Χατζηιωάννου και της συζύγου του Ρόζμαρι, στην τραπεζαρία της οποίας θα δοθεί το επίσημο αναστάσιμο δείπνο, το 50μετρο yacht «drad» του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και το «Fun One» του ζεύγους Μάριου και Μαριάννας Σταφυλοπάτη. Στις Σπέτσες θα βρεθεί και νεολαία, όπως ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου με την αγαπημένη του Παολίνα Διαμαντούλη και φίλους του, τους οποίους θα φιλοξενήσει στο σκάφος του.

Ο,τι και αν συμβαίνει, η Μύκονος θα συγκεντρώνει πάντα celebrities, φλας και σκάφη. Το πρώτο ραντεβού των κοσμικών προσκυνητών που καταλαμβάνουν τις άγιες ημέρες το νησί δόθηκε χθες, Μεγάλη Παρασκευή, στην περιφορά του Επιταφίου, έξω από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη. Εκεί θα γιορτάσουν το Πάσχα από τον Σωκράτη και την Ελένη Κόκκαλη ως τη Μαριάννα Λάτση, τον Νέλλο και τη Λη Κανελλοπούλου, τον Πάνο Ζήνα και τον Σάμυ Φάις με τη σύζυγό του Μαρία Καλάβρια. Καλή Ανάσταση σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα