Πόλεμος στη Λίτσα Πατέρα για το περιοδικό «Αστρολόγος»

15:41 1/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠόλεμος στη Λίτσα Πατέρα για το περιοδικό «Αστρολόγος»Παρασκευή, Ιούλιος 1, 2016 - 15:39

Ψυχροπολεμικό κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Λίτσα Πατέρα και σε στελέχη της εκδοτικής επιχείρησης του περιοδικού «Αστρολόγος», ύστερα από έντονο καβγά με τη διευθύντρια του εμπορικού τμήματος, την οποία η γνωστή αστρολόγος

πέταξε έξω από το γραφείο της!

Η άγρια σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια εργαζομένων στην εταιρία μεταφέρθηκε αστραπιαία σε ολόκληρο τον όμιλο, κι αυτό γιατί η διευθύντρια του περιοδικού «Αστρολόγος» Λίτσα Πατέρα φημίζεται για την ευγένεια, το χαμόγελο και την ολύμπια ψυχραιμία της.

Η αγαπημένη αστρολόγος πολλών σελέμπριτι αλλά και πολιτικών προσωπικοτήτων μετά τον καβγά της με το στέλεχος του περιοδικού αντάλλαξε εκατοντάδες e-mails με τον διευθυντή της έκδοσης σε καθόλου φιλικό τόνο, με τα «γκρίζα σύννεφα» να πυκνώνουν γύρω από τη συνεργασία τους. Υστερα από αυτό η Λίτσα Πατέρα δεν ξαναφάνηκε στο γραφείο της. Στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού» για τη σεζόν η δημοφιλής αστρολόγος για πρώτη φορά δεν αποχαιρέτησε το κοινό της χαρούμενη, όπως κάνει όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής καριέρας της.

Ανακοίνωση

Σοβαρή, αποφασιστική και με λέξεις γεμάτες νόημα, ενημέρωσε τον κόσμο πως οι έγκυρες προβλέψεις της φιλοξενούνται μόνο στον «Αστρολόγο» και πουθενά αλλού. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα τη ρώτησε αν έχει λόγο που το ανακοίνωσε αυτό, κι εκείνη της απάντησε θετικά! Η Λίτσα Πατέρα αποτελεί «κεφάλαιο» και σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1. Αμετακίνητη σχεδόν για μια 25ετία από το πόστο της στην πρωινή ζώνη, με έγκυρες προβλέψεις και υψηλότατες τηλεθεάσεις, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού αλλά και του περιοδικού «Αστρολόγος», αφού από την ημέρα που το ανέλαβε ανέβασε στα ύψη τις πωλήσεις του.

Στα χρόνια της καριέρας της έχει δεχτεί πολλές δελεαστικές προτάσεις για μετεγγραφή, ωστόσο εκείνη έμεινε αμετακίνητη στον ΑΝΤ1, που σκέφτεται βραχυπρόθεσμα να της δώσει δική της εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα