Ποια κρίση; Πατρινός επιχειρηματίας έκανε «ζημιά» 25.000 € στον Αργυρό

SHOWBIZΠοια κρίση; Πατρινός επιχειρηματίας έκανε «ζημιά» 25.000 € στον ΑργυρόΔευτέρα, Μάρτιος 26, 2018 - 12:59

❱❱ Απίστευτα... κουβαρντάς αποδείχθηκε ένας Πατρινός επιχειρηματίας, ο οποίος τα «έσπασε» πριν από μερικές μέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός στη Θεσσαλονίκη!

Οταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, ο γλεντζές πελάτης πλήρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 25.000 ευρώ (!), κάνοντας τους θαμώνες να... παραμιλούν!

Την ώρα που οι Ελληνες βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες της κρίσης, κάποιοι δεν λογαριάζουν

τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε μια ξέφρενη βραδιά στα μπουζούκια! Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του επιχειρηματία από την Πάτρα, περίπου 40 χρόνων, ο οποίος δεν δίστασε να ξοδέψει μια μικρή περιουσία σε ποτά και λουλουδοπόλεμο!

Ηταν, μάλιστα, τέτοια η... «ζημιά» που έκανε στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ο τραγουδιστής αναφώνησε «Ελα η Πάτρα, πού είναι η Πάτρα;», συμπληρώνοντας αμέσως μετά: «Αντέχω κι άλλο»!

Ο... καλοπερασάκιας Πατρινός κατάφερε με τα καμώματά του να κάνει ένα ολόκληρο κέντρο να μιλάει γι΄ αυτόν, σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι έπαιξαν ακόμη και... στοιχήματα για τη «λυπητερή»! Οι θαμώνες του μαγαζιού, βλέποντας τις ντάνες με τα πανέρια να σχηματίζουν βουνό δίπλα στον δημοφιλή καλλιτέχνη, υπέθεσαν αρχικά ότι θα έφτανε στα 10.000 ευρώ. Ομως, το πραγματικό ύψος του λογαριασμού ξεπέρασε κάθε φαντασία, καθώς λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας πλήρωσε κοντά στα 25.000 ευρώ!

Το περιστατικό συζητήθηκε και στα social media, όπου κυριάρχησε το σλόγκαν «Ημουν κι εγώ στον Αργυρό»! Πολλοί ήταν, επίσης, οι χρήστες που έκλεισαν από τώρα ραντεβού για το επόμενο ξεφάντωμα και κονταροχτυπήθηκαν για το «ποιος θα πετάξει τα πιο πολλά» (λουλούδια) και άρα θα ξοδέψει και τα περισσότερα χρήματα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα